Merkabah

Merkabah

Tudtad, hogy neked is van Merkabád?Most már tudod...

A Merkaba jelentése: az adott ember saját, egyedi DNS kvantummezője, amely a test körül, kb. 8 m-es átmérőjű, sokdimenziós „gömb”, ezért értelemszerű, hogy állandóan Merkabában létezel...

A Merkabah jelentése: tudatos tartózkodás a DNS kvantummezejében.

Bővebben a Merkabah-ról

Olyan kvantum-állapot – értsd: sokdimenziós állapot –, (lásd pl.: Kvantummá válni; Isten emberbőrbe bújtatása; A rejtett megfiatalodási minta stb.) ahol egyszerre és harmonikus együttműködéssel van jelen

– az egó, (a földi, fizikai világra irányuló 4D-s tudat)

– az összes sejt,

– a DNS, (Kryon: Az emberi DNS 12 rétege)

– az Akasha, (A megfoghatatlan Akasha; Az Akasha rendszer)

– A Veleszületett Én, (A rejtélyes Veleszületett; A Veleszületett felfedése; Az Erőtér)

– A Felettes Én, (Társteremtés új megközelítésben – A „kórusban”; Kryon: Az emberi DNS 12 rétege)

– A Forrás – más néven: A Teremtő. (Kryon: Az emberi DNS 12 rétege; A DNS és az emberi faj története; Az út Istenhez; Isten észlelése; Istenről)

A fentiekből azonnal érthető, hogy miért lehet fontos a Merkabah akkor, amikor valaki arra törekszik, hogy „ébredjen”, – amely a jelen kornak a fő jellemzője.

További részletek

  • A Merkaba és a Merkabah név eredetéről itt tájékozódhatsz: Merkaba - Illés szekere

  • Saját élményeidből és tapasztalataidból, valamint a DNS témakörben leírtakból is tudhatod, hogy a DNS-ed kvantummezeje, vagyis a Merkabád jelentősen megváltozott és folyamatosan változik az új energia megjelenése óta. Nagyon sok új lehetőség áll rendelkezésedre...

  • Amennyiben aktívan kívánsz résztvenni az ébredésedben, akkor erre a Merkabah kifejezetten ajánlott.

  • Tiszta szándékkal indítva, a Merkabah-ba kerülés nagyon könnyen megvalósul, az ehhez szükséges „technika” benned van.

  • A rendszeresség alapvetően fontos, mert fokról-fokra, illetve szintről-szintre lehetséges az ébredés.

  • Eleinte, naponta többször célszerű kezdeményezned a Merkabah-ban létezést. Viszonylag rövid idő után (ez egyénileg változó) állandósulhat a Merkabah, vagyis minden pillanatban abban tartózkodhatsz.

  • A Merkabah révén, a régi tudás és az emlékek felelevenítése nagyon felgyorsul, egyre több minden lesz „újra” ismert.

  • Merkabah-ban lehetővé válik A Teljességgel történő interaktivitás.

  • Merkabah-ban az öngyógyítást sokkal hatékonyabban teheted meg, mint a régi, '92 előtti energiában.

Fokról-fokra, szintről-szintre

Mint ahogyan az úszni tanulót sem dobjuk az óceán kellős közepébe azzal, hogy: ússz! – így a Merkabah megismerése és az abban való tartózkodás is fokról-fokra, szintről-szintre lehetséges.

Ha türelmes, következetes és kitartó vagy, akkor a benned lévő tudás és képesség segít abban, hogy egyre világosabb, érhetőbb és ismertebb legyen számodra a Merkabah.

Tiszta szándékkal indítva, a belehelyeződés azonnal létrejön, mert ez a létezés állandóan benned van, csak az történik, hogy a döntésed és cselekvésed alapján, az egód is csatlakozik hozzá.

Az érzékelő-képességednek, a folyamatos megélés révén, idő szükséges ahhoz, hogy megismerje, pontosan érzékelje a Merkabah-t, – és ami még lényeges: biztonságban érezd magad a Merkabah-ban.

Ami még fontos: a Merkabah nem érthető 4D-s szinten, mert ez több dimenziós állapot, ezért emberi szavakban csak jelentős torzítással fogalmazható meg. Más, több dimenziós tudatban tartózkodsz, ahol viszont érthető és ismerhető, ha az ehhez szükséges érzékelő- és a tudatosságodat lehetővé tevő képességed már aktiválódott.

Türelmet és következetességet javaslunk, hogy a kezdeti derengésből fokozatosan világosság lehessen benned.

A Merkabah jelentőségének megértéséhez javasoljuk Kryon: Az emberi DNS 12 rétege könyvben írtak tanulmányozását is, amelyben nagyon sok „ébresztő” jelzés van.

Ha a Merkaba és a Merkabah kérdésében bővebben akarsz tájékozódni, akkor A Merkabah, Merkaba, Akasha, DNS és a Kvantum témakörök megismerését ajánljuk számodra.