Ki vagy Te?

Ki vagy Te?

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ti Emberi Lények meg vagytok róla győződve, hogy egyedül (egyes számúak) vagytok, pedig nem így van. Amikor tükörbe néztek, úgy tűnik, hogy egy van belőletek. Úgy látjátok magatokat, mint egy Emberi Lényt, aki megszületett ebben a világban és mindig is csak ennyit láttok belőle. Hatalmas kozmikus tréfa ez! Isten részei vagytok. Ez azt jelenti, hogy mindig is azok voltatok, tegnap, ma és azok fogtok lenni örökké! Angyal vagy. Mindig is az voltál és mindig is az leszel. Most épp átmenetileg itt vagy a bolygón egy 4D-s formában és lényednek ez a darabja emberi. Amikor Emberi Lények vagytok hatalmas polaritásban éltek, annak hol az egyik hol a másik pólusán. Biológiailag ezért vagy az egyik nemhez tartoztok, vagy a másikhoz. És bár lehet, hogy nagyon elégedettek vagytok nemetekkel, alkotóelemeitek mindkettőt képviselik.

A teljes intellektusod csak egy része van veled. A többi rejtve marad, mégis kapcsolatban van veled és hozzáférhető a számodra. Kvantum állapotban vagy magaddal, a lényed többi része valahol máshol van. Mindannyian egyszerre több helyen is vagytok. Személyes kíséretetek van, mely „magán viseli neveteket” és mindig ott van körülöttetek. Dönthettek akár úgy is, hogy egész életetekben nem vesztek róluk tudomást, mégse ítélnek el érte sem ők, sem Isten. Soha nem fognak „vállon veregetve noszogatni” soha nem avatkoznak be. Olyan, mintha örökösen egy szerszámosládát cipelnétek, melyet soha nem kívántok kinyitni. Szabadon dönthettek róla, hogy használjátok-e a szerszámokat vagy sem.

Mindnyájan egy-egy csoport vagytok. Sokan vannak veled és ők mind „te” vagytok. Bár te irányítod az életedet és az agyadat, gondolj egy pillanatra azokra az életidőkre, amelyek még mindig folyamatban vannak, amelyek felett a kontroll a te kezedben van. Mindezt annak a részednek a tudatossága irányítja, amelyik itt van most emberi formában. Nem az agyad többszörös, hanem te magad állsz többszörös interdimenzionális darabokból. Bárhová is mész, tudnod kell és hívhatod, ahogy akarod, de egy kíséret van ott körülötted. Olyan nehéz megmagyaráznom a lélek-töredékeket, mert úgy hangzik, mint egy negatív dolog, közben olyan gyönyörű. Bárhová is mész három aspektusod ott van veled állandóan. Persze, tulajdonképpen sokkal több, de ez a három jelenti a fő csoportot. Egy ezek közül a Felsőbb-Én, ami a lényeged.

A metafora, amit szeretünk használni, hogy az egyik lábad a fátyol túloldalán van egész idő alatt, a másik pedig a 4D-ben. Hogy magyarázhatnám meg a Felsőbb-Énedet? Lényegében, ez vagy te. Ez a te saját, személyes, angyali formád energiája. Ez az a részed, amelyik magasabb rezgésszámon rezeg. Nem feletted van, inkább benned és ez a magasabban rezgő „te” nyitja ki a portált, ami szó szerint egy kapcsolat a Szellemmel, kezet ráz veled. A Felsőbb-Éned ugyanaz volt minden egyes alkalommal, amikor itt voltál a Földön. Ugyanaz a Felsőbb-Én foglalja el a különböző Emberi testeket, a sok-sok inkarnációban. Ez egy közös vonás a századokon keresztül. Nem számít, hány elmúlt életed volt, nem számít mi mindent tettél, nem számít hol és merre voltál, ugyanaz a Felsőbb-Én volt veled. Ez a lényeged. Kezded már érteni, miért akarsz összekapcsolódni vele? Ott ül, egyáltalán nem ítélkezik, és egyáltalán nem kontrollál téged. Ott ül és készen áll rá, hogy felvedd vele a kapcsolatot és összekapcsolódjon veled és ha összekapcsolod vele a gondolataidat, akkor azok a magasabb minőségű gondolataid, a Felsőbb Éned bölcsességétől válnak magasabb minőségűvé. Ez az a részetek, amelyik az emberi énetekhez a legközelebb áll. Ez tehát az egyes számú.

Aztán, ott a tudatos elme, ami a biológiai énedet jelenti. Az emberi éneteket egyesek „alacsonyabb éneteknek” neveznek, de persze nem az. Ezt a fizikai részeteket nevezem a Humán Isteni Éneteknek. Ez a kettes számú. Ez az a részetek, amelyik annyira vágyik rá, hogy felvehesse a kapcsolatot a Felsőbb Énetekkel. Ez az életetek célja. A teljes dualitás dolog és az életed nagy próbája az, hogy kinyisd az ajtót és ezt meglásd, és hogy megfogd a kezét annak, amit a Felsőbb­Énednek nevezel. Azzal töltöd az életedet, hogy megpróbálsz kapcsolódni a Felsőbb Énedhez, és amikor ez sikerül, akkor világítótoronnyá válsz. Betöltötted a küldetésed, amiért ide jöttél. Ez a célotok, amiért itt vagy a Földön. Vedd fel a kapcsolatot! A többi jelentős részed az a rész, amelyik a fátyolnak ezen az oldalán marad, amelyet teljes mértékben tagadsz. Úgy tekintesz rá, mint vezetőre, vagy segítőre, amelyhez nagyon ragaszkodsz. Közben, ez az állandó, amely összekapcsol Istennel, bármerre is vagy. Még mielőtt a bolygóra érkeztetek volna, megállapodást kötöttetek a körülöttetek élőkkel. Az emberi energiáknak ebben a „levesében”, amit úgy hívtok: „én”, családotok egyes részei és darabkái is benne vannak, ők is részeiteket képezik. Támogató csoportként vannak itt és miután a négydimenziós földi tapasztalásokat elhagyják, egyes részeik továbbra is veletek maradnak. Ez messze meghaladja a genetika, a biológia és a DNS általatok érzékelt rétegének lehetőségeit. Valóban lehetséges egyszerre több helyen is lennetek? Igen, lehetséges. Jobb, ha ehhez a gondolathoz mielőbb hozzászoktok. Ez is mind része a felfoghatatlannak – a láthatatlannak. Interdimenzionális lény vagy, képes vagy rá, hogy sok helyen legyél ugyanabban az időben egy másik időkeretben, de az életnek eme körforgása közben mindvégig egy forrással vagy összekapcsolódva.

Mit jelent mindez az előző életek fogalmával kapcsolatban? Nincs olyan, hogy "előző élet". Mert amikor elhagyod ezt a bolygót, kikerülsz az időből is (megszabadulsz a lineáris idő korlátaitól). A fátyol túloldalán nincsen idő. Az idő valami olyan, amit a 4D-ben való életetek és kényelmetek érdekében fabrikáltatok. Több jelen életed van, amelyek mindegyikét ugyanabban az időben éled. Képzeld el úgy, mintha ezek az életek egymásra lennének rétegezve, de egyszerre éled őket, most ebben a pillanatban, ezért mindegyik mostani élet. Ennek a rétegekből álló halomnak van egy a tetején, amelyik kontrollálja a többit és ez az élet, amelyiket most éled. Amelyiket a tükörben látod, amelyik pillanatnyilag elfoglalja a testedet, akiről azt hiszed, hogy ő az egyetlen Te. Ez az a Te, amelyik beszél az összes többi Te-vel, akiknek a listáját nevezed az Akasha Krónikádnak.

Ez egy interdimenzionális fogalom és a DNS-ed egyik rétege is ezt képviseli, amelyik szintén láthatatlan. A DNS-ednek ez az interdimenzionális rétege emlékeztet rá, hogy az összes többi életed még mindig ott van, épp éled őket épp ebben az időben, de kívül a linearitáson. Ott van az erőd raktára. Szeretném elmondani, hogy az életidők végtelen köre aktív bennetek, mégis ha azt akarom, hogy megértsétek ezt, meg kell elégednem azzal a képpel, miszerint ezek az életidők olyanok mintha egyszerű lineáris módon egymásra lennének halmozva. Mit szólnál ahhoz, hogy hasznodra válhatna minden abból, amit angyalként azóta tettél, hogy először megérkeztél erre a Földre? Mit szólnál hozzá, ha átfésülhetnéd 52 000 év összegyűjtött tapasztalatát, hogy kiválogasd belőle a legjobbakat? Mit szólnál hozzá, ha ez most mind a tied lehetne? Kapcsolódj össze a Felsőbb Éneddel és hirtelen létrejön a kvantumhatás és te egyszerre veszed fel a kapcsolatot az összes eddigi életeddel. Le tudsz ásni ezekbe az életekbe, amelyeket most élsz egyszerre és használhatod azt, aki az egészet vezeti (aki most vagy). Dönthetsz úgy, hogy kiválasztod mindegyik valódnak a legjobb részét. Behívhatod és használhatod most azokat a tulajdonságaidat, amelyeket már előzőleg megszereztél.

Engedjétek meg, hogy adjak egy példát azzal kapcsolatosan, ahogy én látom a dolgokat! Mit fogtok tenni holnap? Nem tudjátok, mivel ez a jövőtök! Bármi megtörténhet, mivel ez a jövőben van. Nem tudhatjátok, hisz még nem történt meg. Amikor ideér a holnap, az már a jelen, és meg fogjátok nyilvánítani azt. Bizonyos módon éppen a jövőt nyilvánítjátok meg, ahogy tegnap láttátok. Miután a holnap elmúlik, már a múlthoz fog tartozni. Csupán egy holnapi napra volt szükség ahhoz, hogy az ismeretlen, ismertté és múlttá váljon. Egy dolog mássá válik. Melyik pillanatban alakul át, ismeretlen jövőből ismert múlttá? A válasz: Miközben megélitek. Az én felfogásomban, ti már megéltétek! Én mindezt egyszerre látom. Mivel ti szabad akarattal rendelkeztek így nem tudom, hogy mit fogsz tenni, azonban ismerem az összes létező potenciálodat, minden lehetséges cselekedetedet, itt vannak előttem, akár egy térkép. Ily módon én magam már ismerek bizonyos dolgokat abból, amit meg fogsz tenni. Ez a MOST. Nagyon nehéz nektek elmagyarázni, mivel ti, egy lineáris időszerkezetben vagytok. Kik vagytok ti valójában? Mindannyian kezdet nélküliek vagytok, vannak azonban köztetek, akik ősöknek számítanak ezen a bolygón. Vannak köztetek, akik már 50.000 évvel ezelőtt is itt voltak. Számotokra ez nagyon hosszú idő. A valóságban nem. Arra gondolva, hogy mikor volt, amikor velem együtt beállítottátok a mágneses rácsokat, 50 000 év csupán a másodperc töredékét jelenti, a világ óráján. 50.000 éve, egyesek közületek Lemúriaiak voltak, mások Sumérok, mások később Egyiptomiak lettek. A hi-tech társadalmak valamelyikét választottátok, ami csak létezett ezen a Földön, amelyeket nem a gépek határoztak meg, hanem a tudatosság. Ti viszont úgy gondoljátok, hogy minél fejlettebb egy technológia, annál jobb gépekre van szükség. Engedjétek meg, hogy elmagyarázzam, mit jelent valójában a fejlett technológia! A fejlett technológia az a csúcs tudomány, amit intuitív módon minden Emberi Lény ismer, és naponta gyakorol, mivel ezzel uralja a dimenzionális észlelést. Ennél többre nem juthattok. Ehhez nincs szükség számítógépre. Hogy lehet, hogy mind a Sumérok, mind a Lemúriaiak mindent tudtak a Naprendszerről? Hogyan foglalkozhatsz csillagjóslással, ami a Föld legősibb tudománya, a bolygók ismerete nélkül? Teleszkóp nélkül hogy tudhatsz bármit a csillagászatról? Honnan tudhatsz a bolygók mozgásáról, mégis ez a tudás ismert volt sok idővel a teleszkóp felfedezése előtt? Gondolkodjatok el ezen! Sokkal több minden van, mint amit a szemetekkel érzékeltek! Ti vagytok az ősök! Egyesek közületek bennszülöttek ezen a területen. Ti voltatok az elsők, akik lábaitokkal a Föld porába léptetek. Bebizonyítsam? Nem tudom, de ti a saját tudatosságotoknak igen. Ha azt gondolod, hogy egy vagy azok közül, akik elkötelezték magukat a Földdel, egy, aki szinkronban van a tájjal, és az ott lévő állatokkal, arra biztatlak, hogy menj el a múzeumba és nézd meg az edényeket, amelyeket te csináltál! Érezni fogod a rezgéseket.

Kryon

Forrás: Kryon: Egy Út a Szeretetegységbe

Rovat: