Kryon

Kryon

 

 

Kryon, aki/ami egy minden létezővel kapcsolatban lévő csoport, Lee Carroll-on, mint közvetítőn keresztül, már nagyon sok információt adott és folyamatosan ad át az emberiségnek.

Ebben a rovatban Kryon jelzéseit és tanításait tesszük közzé.

Kryon: A Merkaba
A Merkaba

Kryon már sok információt adott át a Merkabáról, amely az Önvalóra ébredés legfontosabb terepe. Ezen az oldalon, a forrás megadásával jelezzük ezeket.

Az új energia korszakában, a Te Merkabádban is jelentős változások történtek és folyamatosan történnek.

Ismét eljöttünk Hozzátok és elmondjuk nektek, hogy az új energia néha ellent mond a régi emberi természetnek. Néhányan belátjátok, hogy a nehézségek találkoznak, nem jó előre, hanem az utolsó lehetséges pillanatban. És Ti, akik egy kicsit is megtapasztaljátok ezt a tudást, tudjátok, milyen a MOST-ban létezni. Isten így dolgozik – a válaszok pontosan...

Kryon: Az új energia
Az új energia

26.000 év után, a Föld és földi élet új kozmo-ciklusba lépett, amely az „ébredés korszaka” elnevezéssel jelezhető.

Mi a változás lényege és a mozgatórugója?

Új energia van bennünk, amely az önvalóra ébredést, másként fogalmazva a tudatváltást segíti, amelyet többen rezgésszint-változásként is jeleznek.

Az új energia türelemmel várja, hogy Te is megtedd az arra való ráhangolódást.

Hogyan és mikor jelent meg az új energia?

Erről Kryon az alábbi tájékoztatást adta

1987. augusztus 16-a rendkívüli napot jelentett a Föld számára. E napon a Föld megmérettetett; s a fátyol túlsó oldalán létező lények legnagyobb meglepetésére és örömére úgy találtuk, hogy bolygótok jóval nagyobb...

„Kryon”-ról
Kryon

Ezen a honlapon nagyon sok olyan információt teszünk közzé, amely „Kryon”-tól származik, a közvetítője pedig rendszerint Lee Carrol.

Az új energia megjelenésééig, a „szellemvilág” médiumokon keresztül üzent az emberiségnek. Az új energia megjelenése alapjaiban változtatta meg a kapcsolatot A Teljességgel. Ma már sokkal közvetlenebb és interaktívabb bárki számára, mert olyan változások történtek az emberi DNS-ben és annak kvantummezejében, a Merkabában, amelyek ezt lehetővé teszik.

Megerősítjük, hogy Kryon közvetítőkön keresztül beszél az...

2013-as kérdések és válaszok Kryonnal
Kérdések és válaszok

Kérem az első kérdést.

„Beszélnél kérlek a multidimenzionalitásról? Úgy hallottam, hogy saját magunknak 11 verziója létezik, plusz a Felsőbb-Énünk. A te meglátásod szerint ez így van? Néhány ezek közül a verziók közül a segítőnk, ahogy tegnap említetted a tudatosságunk második csoportosítása során?”

A válasz nem-lineáris lesz, a kérdés lineáris. Most is megpróbálok majd megalkotni egy olyan választ, amely segíteni fog meglátni nektek azt, hogy mi is történik valójában. Ne számoljátok meg a verziókat! Ne azonosítsátok a dimenziókat! Ahogy mondtam tegnap, az egész egy levesben van, az étel elkészült és a fűszerek is benne vannak. Ezért a többdimenziós az a név, amelyet az emberi léleknek adnánk. Amely a fizikai testben tükröződik, mert még a...

A 2015-ös év vége
A 2015-ös év vége

Válaszút előtt álltok. Közületek oly sokan frusztráltak, és ez az, amit ez a váltás kihoz belőletek. A kérdések, amiket feltesztek jók, nagyon jók. Viszont ezek frusztrációhoz is vezetnek amiatt, hogy az a társadalomban élő egyedülálló emberi lény, akit meg akartok változtatni, nem nagyon türelmes. Időnként frusztrációval tele tördelitek a kezeiteket: „Miért vannak úgy a dolgok, ahogy? Nem lehetnének jobbak? Miért nem látja ezt más is?” Elmondom én nektek, hogy miért nem: mert az öreg lélek ebben az energiában egy „futurista”. Ez az, amire gondolok: Képzeljétek most el, hogy mindazok, akik ilyen jóindulatú módon tekintenek rátok, az abban a tényben rejlő békét adják nektek, hogy nem véletlenül vagytok itt. Ittléteteknek oka van!

Azt szeretném, ha elképzelnétek valamit!...

A bölcsesség átkalibrálása
A bölcsesség átkalibrálása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A folyamat elkezdődött, ahogy azt már sokszor mondtuk. Ez az információ, amit most fogtok hallani, már elhangzott egy alkalommal. Azonban nem a te nyelveteken (spanyolul), ezért most adunk egy áttekintést, egy rövid áttekintést. Nagyon fontos, hogy halljátok és, hogy a többiek is hallják, így majd megértik, hogy mit jelent ez az egész.

Nem kaptátok meg teljességében ezt az információt, ezért könnyen lehet, hogy félreértettétek. Ez egy olyan ezoterikus információ, ami ennek a területnek (Perunak) a megbecsülését fejezi ki. És ezzel el is kezdjük.

Áttekintés – A nagy váltás, ahogyan azt előre láttuk

Egy váltás történik a bolygón és ez az emberi tudatnak egy lassú,...

A bolygó váratlan fordulatai
A bolygó váratlan fordulatai

Ma a „váratlan fordulatokról” szeretnék beszélni. Segíteni kívánok elmagyarázni, hogy mi, vagy kik is voltak ezek az idők folyamán, de annak érdekében, hogy ez a magyarázat érthető, elfogadható és csodálatos legyen a lelketek számára, egy kicsit színlelnetek kell majd.

A hozzáállásotok beállítása

Ha egy másik bolygóról érkezett tudósok lennétek, akik azért jöttek, hogy megfigyeljék az emberi történelmet, akkor azt érzelmek és elfogultság nélkül kellene tegyétek. Beszélhetek mind a nagyszüleiteknek, mind a nektek szóló váratlan fordulatok történetéről, de ebbe gyakran keveredik bele az érzelem és az elfogultság. Emiatt én elmondok egy dolgot, és ti lehet, hogy mást hallotok meg. Kedveseim, ilyen módon nem érthetitek meg ezt az üzenetet.

...

A DNS aktiválásának kezdete
A DNS aktiválásának kezdete

Egy új energia van ezen a bolygón és ennek az energiának az a célja, hogy aktiválja a lélek energia azon részeit, amelyet DNS-nek hívunk. A testeteknek arról a részéről van most szó, amely egyaránt jelen van a 3D-ben és a több dimenzióban is, ahol a Felsőbb-Én lakozik. Ahogy aktiváljátok az energiát az új eszközeitekkel, egyúttal a mágneses rács újrahangolásának és a Kristályrács létrehozásának folyamatát is aktiváljátok, sőt Gaia rezgésciklusát is, amit a maják előrejeleztek... ezek a dolgok mind-mind részei a játéknak. Amikor a harmonikus Konvergencia energiáját módosítjátok, azzal megkapjátok az engedélyt arra, hogy elkezdődjön egy folyamat, ami olyan mint egy szent tanulás, melynek végén megkapjátok azt a diplomát, amivel...

A DNS és az emberi faj története
A DNS és az emberi faj története

Elhangzott már a következő kérdés: „Kryon, miért beszélsz ennyit a DNS-ről? Ez az emberi test egy biológiai jellemzője. Az emberi génállomány lenyomata. Előírja a kémiát az összes gén számára, amelyekből több mint 30.000 van. De miért beszélsz erről? Nem beszélsz molekuláris alkotórészekről, vagy kémiáról, akkor miért beszélsz a DNS-ről? Beszélj nekünk inkább spirituális dolgokról.”

A fenti kritikát sok helyről megkaptam. Olyanoktól, akik intenzív spirituális kutatást folytatnak, de látszik a csalódottságuk és nem értik miért beszélünk a DNS-ről, az Embernek egy látszólag fizikai tulajdonságáról. Hadd magyarázzam meg végre kedvesem, ha te is ebbe a csoportba tartozol, itt az ideje, hogy leleplezzük a DNS-ed.

A DNS a lényege annak aki vagy, mind...

A DNS harmadik fonalának aktiválása
A DNS harmadik fonalának aktiválása

A következő lecke a DNS spirituális struktúrájára vonatkozik. Neveket fogunk adni a fonalaknak. A szerkezetről fogunk beszélni, a DNS interdimenzionális szerkezetéről, – hogy néz ki, hogy csoportosul – mindezeket pillanatokon belül elmondjuk.

A rács megnyugvása mester-státuszt hozott az emberi képességeknek és a korszaknak. A Kristály Rács átírása a második lépcső, a háromból. Ez az átírás az emberiség múltjának az átírása! Amit ma teszel, megváltoztatja a bolygó múltját. Ezért nevezik ezt, jó okkal, „a Fény Rácsának”. Hogy tudja az emberiség átírni a múltat?

Nem a fizikai múlt lesz megváltoztatva, amit az Ember elkövetett. Inkább az érzelmi múlt – ahogy a DNS be lett állítva, hogy hogyan reagáljon a múltra. Ez a múltat illető tudatosságotok átírása –...

A DNS időkapszulája
A DNS időkapszulája

A dolgok, amelyek a Kristályrácsban nyugszanak, amik mindig ott vannak, amelyek magjait a Teremtő Forrás vetette el, aki megalapozta az emberiséget, azok azok, amik megváltoztatták a DNS-eteket és 23 kromoszómába olvasztották össze. Mivel a plejádiak információi vannak benne. Az információikat, amikkel még mindig rendelkeznek, idővel fel fogják szabadítani. Ezek ötletekről, felfedezésekről és az emberiségnek, nem pedig a nektek személyesen szánt dolgokról szólnak. Ehelyett az időkapszula személyesen fog megváltoztatni titeket, pontosan úgy, ahogy gondoljátok. Már megint arról a titokzatos dologról beszélünk, amit DNS-nek hívunk. A DNS, a dupla spirál, az élet építő kockája, egy többdimenziós eszközként bontakozik ki. Néhányan közületek azt hihetik, hogy az emberiség...

A DNS jövője
A DNS jövője

Ismételten elmondjuk azt, hogy az érzékelésnek tisztának kell lennie a számotokra annak érdekében, hogy felfogjátok miről is van szó. A saját ismeretein túli dolgokról beszélek és a bolygó azon valódi energiájáról, amely ebben a pillanatban fizikai valóság. Sokszor beszéltünk már furcsa fizikákról, de ma nem fogunk. Ehelyett olyan fizikai, 3D-s dolgokról fogunk szólni, amelyek egy olyan többdimenziós forráson keresztül befolyásolnak benneteket, ami megváltoztatja azt, amit tudtok és értetek.

A bolygószintű váltás sokak jövendölése volt

Most már évek óta mondjuk azt, hogy a fizikai változás megérkezett a bolygóra. A jóslatok tiszták voltak a maguk homályos módján. Azt mondták, hogy a bolygó saját tudatossága meg fog változni és, hogy a bolygó „lágyabbá”...

A DNS kilencedik, gyógyító rétege
A DNS kilencedik, gyógyító rétege

Van egy mező mindannyiunk körül, ami teljesen és egészében véve többdimenziós. Ezt a mezőt körülbelül 100 milliárd kémiai molekula, DNS alkotja. A tudomány még mindig nem tudja, hogyan kommunikálnak egymással és képtelenek látni ezen belül a többdimenziós tulajdonságait. Még nem látják a DNS legteljesebb kvantum jellemzőit.

A DNS tudja, hogy ki vagy. Százmilliárd dupla hélix DNS molekula – ezek mind azonosak a testetekben. Egy mezőt alakítanak ki körülöttetek, ami megközelítőleg 8 méter széles és aminek a héber neve: a Merkaba. Látjátok, a DNS nyilvánítja ki a szent elemeket bennetek.

Egy rövid összefoglaló

Hadd foglaljam össze röviden a tudnivalókat, mielőtt...

A DNS valódi természete
A DNS valódi természete

Úgy folytatjátok a DNS tanulmányozását, mintha az egy statikus dolog lenne. (mintegy képlet, vagy tudományos elvárás) Rögtön elmagyarázom ezt a megjegyzést. Amikor a társam elkezdte ezt a munkát, nem beszélt túl sokat a DNS-ről. A mágneses háló megváltoztatása óta mindenki csak erről beszél! Ami lineárisan e 16 év alatt történt, az elképesztő! Nem csupán tudományos téren, hanem az ezoteriában is, amióta még feliratozzuk is a DNS rétegeket. Héber neveket adunk nekik.

Néhányan megkérdezték: „Miért pont a Héber? Miért nem valami ősi nyelv, mint például a Lemúriai esetleg a Sumér?” A válasz a következő: keress egy Sumér vagy Lemúriai szótárat és megtesszük, de nem fogsz találni. Tehát a bolygó leglényegesebb nyelve a Héber, amit a legtöbben értenek, a...

A DNS-ben van!
A DNS-ben van!

Szóltunk már a múltban egy energiáról, amellyel együtt születsz le és ez az Akasha. Hallottad már a kifejezést: Az Akasha Krónika. Ez az Akasha lejegyzett változata. Az Akasha definíciója pedig ez: egy olyan energia, amely képvisel mindent, ami van. Az Akasha Krónika, tehát egy jegyzete mindennek ami létezett, sőt több attól. Az Akasha mint fogalom, megmutat mindent ami van és mindennek a lehetőségét, ami megtörténhet. A 3D-ben az Akasha Krónika egy archívuma a megtörtént dolgoknak. Azonban nehéz ezt megmagyarázni, a megvalósulatlan lehetőségek jegyzéke is.

Kétféle Akasha Jegyzet létezik: Az egyik globális, a másik személyes. A globális ott van azon a helyen, amiről olyan sokat beszéltünk ebben az elmúlt évben, a Teremtés Barlangjában. Ez egy fizikailag...

A felemelkedés szemszögéből
A felemelkedés szemszögéből

Ó drága Emberi Lény, te Isten része vagy. Egy idő nélküli univerzumban születtél és egy térben, amelynek nincs kezdete. Annak a születése amiről én beszélek folyamatos, teljes egészében és mindenestől. Ez egy teljes kör. Soha nem jön el az idő amikor megszűnsz létezni és soha nem jön el az idő amikor megszűnsz valamivé újjászületni. Ennek ez a módja és még a ti négydimenziós világotokban, a linearitásban, amit ti „Emberi Tapasztalás”-nak neveztek, még ott is megvannak ennek a dolognak a sajátosságai. Ez egy idő-nélküliség, amelyet magaddal hordozol. Jóval azután ahogy utoljára elhagyod ezt a bolygót, belekezdesz majd valami egészen másba.

Habár sokat mesélhetnénk arról a kíséretről amelyik itt van velünk kedves olvasó, én remélem érzed a jelenlétüket. Ez sokkal többet mondhat...

A felemelkedésről és az emberi tudatosság hatalmáról
A felemelkedésről és az emberi tudatosság hatalmáról

Már évezredek óta érzékelitek az energiát magatok körül és be is azonosítottátok! Sokan ténylegesen is láttátok és úgy hiszitek, angyali energia... a lelki vezetők energiája... Ki gondolta volna, hogy saját isteni részeitek lehetnek? Ki gondolta volna, hogy egy nagy beteljesedés részei (erről többet a következő közvetítések során) Ezt az energiát a gonosztól kezdve a misztikusig sokfélének tartották már és sokan félnek is tőle. Bár mindvégig a szeretetről szólt.

Áldott az Emberi Lény, aki megérti ezt – aki isteni énjén keresztül a Szellemet keresi. Az erő visszaszerzéséről van itt szó – azé az erőé, mely nem támad vagy rombol. Ez az erő a szeretettel azonos erő. Minél erősebbek vagytok, annál inkább képesek vagytok lecsendesedni. Tudtátok ezt? És annál erősebbek vagytok, minél...

A feltárt DNS
A feltárt DNS

DNS – maguk a betűk is a magas fokú biológiai tudomány kémiájáról és komplexitásáról árulkodnak. A valóságban még annál is sokkal több van itt, mint amit a tudomány lát, mert kétséges, hogy a tudomány valamikor is meglátja azt amiről szólni akarok nektek. A DNS-eteknek vannak olyan alkotóelemei és tulajdonságai, amelyek egyszerűen láthatatlanok a 3D-ben. Mondtam már nektek a múltban, hogy ami pillanatnyilag hiányzik a tudományos igyekezetben – ami szó szerint megváltoztat majd mindent – az egy műszer, ami mérni tudna egy interdimenzionális mezőt. Ha már egyszer ez a műszer vagy módszer elkészül és el fog készülni, az lesz a leginkább közelítő dolog, amivel valaha is rendelkeztetek, hogy bizonyítsa mindazt amiről mi itt beszélünk. Például, ha ezt a műszert...

A fizika és a tudomány
A fizika és a tudomány

Én vagyok Kryon a Mágneses Szolgálattól. Ha helyesen akarunk eljárni, készítenünk kell egy áttekintést és azt megfelelően kell átkötni. Azt mondtam, hogy az asztrológiáról fogok majd beszélni és hogy ezt megtehessem, végig foglak majd kalauzolni benneteket a biológiátok egy részén, amennyit tudnotok kell. Mert ez nemcsak az asztrológiához, de majdnem minden máshoz is kapcsolódik ami veletek történik és a bolygóval.

A DNS mágneses természete

DNS-etek összetett, nagyon elegáns és minden egyes darabja egy bizonyos célból létezik. Nincs benne selejt, vagy értéktelen darab és egy nagyszerű tervezés eredménye. Ami úgy tűnik véletlen és kaotikus, nem az. Mert ez a rendszer nagyon pontosan illeszkedik egy interdimenzionális keretbe és...

A Föld ismeretlen történelme
A Föld ismeretlen történelme

A kérdés, amelyet az előttem lévőknek kívánok feltenni, a következő. Kinek gondoljátok magatokat valójában? Öreg lélek, ha követted a korábbi információimat, akkor tudod, hogy sokszor elmondtam neked az évek során, hogy az emberiség történelme nagyon hosszú. Közületek néhányan azt hiszik, hogy a civilizáció fészke, a magvak, a kezdetek, lehet, hogy valóban olyan helyek közepében vannak, mint az Indus völgye (az ősi Pakisztán, India és Afganisztán). Ez az, ahol nagyon régi civilizációt találtak. Mégis, ez az egyetlen történelme a civilizáció időszakának. Szeretnék valamit elmagyarázni nektek.

Az emberiség ötször indult neki. Namármost, amikor azt mondom „elindult”, akkor úgy értem, hogy olyan civilizáció keletkezett, amit emberiségnek hívtok és korábban négy alkalommal majdnem...

A folyamat
A folyamat

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mi vihet rá emberi lényeket, hogy beüljenek egy ilyen helyre? Gondolkodj el egy pillanatig... talán az, hogy eléggé többdimenzióssá válhatnak, hogy meghallják a fátyol másik oldaláról érkező szavakat? Hát még mit nem. Lesznek olyanok, akik majd bolondnak néznek benneteket, hogy itt vagytok. Én pedig elárulom a megoldást, öreg lelkek. Ez nem egy tantétel és nem egy hitrendszer, ez Isten szeretetének teljes mértékű ismerete, ahol az otthon van, ahol az igazság van. Ez annak a tudása, hogy ott van benned a Teremtő szikrája, amit nem lehet letagadni. A szakértők állítják, hogy a bolygó 85%-a hisz a halál utáni életben. Ha igazuk van és ez így van, akkor ennek többnek kell lennie egyszerű vágyálomnál? Mi van akkor...

A függőséget okozó régi energia
A függőséget okozó régi energia

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam félreáll, mint mindig. Most egy olyan üzenetet adok át nektek, aminek ő nincs a tudatában. Ez úgy működik kedveseim, hogy a fátyol másik oldaláról átadott információ olyan, amire talán nem is számítotok. Ez pedig úgy kerül átadásra, ahogy nem is gondolnátok.

A ma esti egy olyan kinyilatkoztatás, ami messzebb megy mint bármikor. A régi és az új energia közötti különbségek tárgyát érinti. A társam ma (az előadás alatt) megpróbálta ehhez előkészíteni a terepet, hogy megértsétek azt, hogy 2012 előtt olyan energia volt jelen, ami többé már nem létezik. Ez egy olyan energia, amit nem fogtok újralátogatni, és nem is tér vissza. Ez egy olyan újfajta energia,...

A Gaiához való viszony
A Gaiához való viszony

A ma esti üzenet, mindent elmond a Gaiához fűződő kapcsolatról, hogy mi történik a bolygón amit megértesz, bizonyos dolgok amelyeket talán nem, néhány olyan dolognak az áttekintése, amelyeket sokan közületek még nem hallottak és aztán az új dolgok megtárgyalása, amelyeket esetleg te sem hallottál. Az emlékezés energiájával indulunk.

Az ősök, a föld bennszülött népei nagyra becsülték a bolygót amelyen éltek. Földanyaként tisztelték és úgy tekintettek rá, mint minden jó dolog forrására. Ellátta őket táplálékkal, mind erdei mind mezei táplálékkal (vadászat és földművelés). Ellátta őket vízzel és menedéket adott, még akkor is amikor haragosnak tűnt. Egy egész mitológia fejlődött ki vele kapcsolatban és sok-sok történet terjedt el a világon. Sokan a régi istenek közül Gaia...

A gyorsító rendszerek
A gyorsító rendszerek

Kedves emberi lények, 4 tulajdonságát fogom átadni számotokra annak, amit egy segítő rendszernek nevezek, amely most elérhető a számotokra és ami újdonság. Átléptetek egy jelentős jelzésen 2012-ben és szó szerint azon fajta döntési pont első éveiben ültök most, amelyet más helyek más civilizációi elbuktak átlépni – de ti nem. Gondosan megvizsgáljátok és most ránéztek, öreg lelkek. Elmondtuk, hogy a lehetőség hógolyója legördült és jelen pillanatban is gurul. Ez a magasabb tudatosság hógolyója a Földön. Ezeket a lehetőségeket mi egy nagyobb kép szempontjából látjuk, mint ti. Ez sokkalta több annál, mint ahogyan azt bármelyikőtök is egyénileg látja. Ez vezette el a jóslatainkat hozzátok azzal kapcsolatban, hogy mi is lehet a következő lépés.

Bemutatom nektek a „gyorsító rendszert...

A háló és a DNS
A háló és a DNS

Nagyon messzire vissza kell mennem az időben ahhoz, hogy emlékeztesselek, hogyan is működik ez – a Föld bolygó történelme. Akkor érkeztem, amikor a föld még olvadt állapotban volt és azóta is itt vagyok. Számomra olyan mintha tegnap történt volna, mert az én időm szerint minden egyszerre történik. Nincs várakozás, nincs türelmetlenség, csak a most van. Itt előttem annak az ünneplése is most történik amit véghez vitt az Emberiség, mint fivéreim és nővéreim, megváltoztatták a valóságot, – de még a Föld dimenziókban lévő helyét is – ahogy ezen a bolygón élnek a dualitásban. Sokan velem voltak közületek amikor a föld még olvadt állapotban volt, megalkotva a próbatételt az egész univerzum számára, egy olyan helyet ahová mint Emberek szándékosan fogtok lejönni, a ti lineáris-idő...

A harmadik nyelv
A harmadik nyelv

Kedveseim, beszéltem már nektek a Harmadik Nyelvről. Rövid ideig ezzel foglalkozunk most. Megismertetem veletek a Harmadik Nyelv öt sajátosságát (bár annál jóval több van).

Elmagyarázom, mi megy végbe az életetekben, amit nem értetek. Az új energia hat rátok. Elárad a földön és a régivel párhuzamosan létezik. Sokan érzitek. Az idő ténylegesen fölgyorsul, az emberiség vonatát egyre sebesebbnek találjátok. Sokan annak ellenére tisztában vagytok az idő gyorsulásával, hogy az óráitok az eddigi módon működnek. A szellemi dimenziókban végbemenő gyorsulás ez; inkább érezhető, semmint látható.

Mások zümmögést éreznek maguk körül, ami csupán azt mutatja: egyszerre túl sok minden történik a környezetükben. Ez...

A hármak
A hármak

Egy olyan új energiába mozdultok előre, amely meg fogja változtatni a tudatosságotok tényleges szövetét. Olyan dolgokat szeretnék megmagyarázni, amelyeket korábban sohasem és ezek közül néhány bizony ellentmondásos lesz. Hadd szóljak hozzá ehhez. Egy bizonyos módon hisztek, mivel egy bizonyos módon tanultatok. Ha egyszer felfogtok valamit (elkötelezetten hisztek benne), akkor az tulajdonképpen hozzátok tartozik. Tehát, amit mondunk az az, hogy egy „barázdával” rendelkeztek, amin belül már hosszú ideje gondolkoztok. Nem csoda, ha ezek közül néhány a rossz irányba taszít benneteket. De ezeket a dolgokat újra lehet írni, ha a választás által újra felismeritek őket. Tehát, azt mondom nektek, hogy ne kövessétek és haladjatok az egyszerűsége mentén, mert én ezt mondtam ebben a közvetítésben...

A hazautazás napja
A hazautazás napja

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez egy régi, megszokott üdvözlés, ugye? 25 éve határozzuk meg a Mágneses Háló elmozdulását, amely szeretne felkészíteni benneteket arra a lehetőségre, amit látunk. Még mindig Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól, most mégis úgy érzem, hogy Kryon vagyok ugyan, de az Emberi Szolgálattól. Mindezekben az években figyelemmel kísértük a lehetőségek kifejlődését, így léphettétek át azt a határt, amelyet az ősök megjövendöltek és eljöttetek az új energiába. Abba az energiába, amely újabb, mintsem gondolnátok. Az ősök jövendölése a magas szintű tudatosság lehetőségéről szólt, és hogy az északi egybe olvad a délivel – ez egy hasonlat, amely a bolygó kundalini mozgását foglalja magában. Azért beszéltünk nektek az emberi...

A hazavezető útról...
A hazavezető útról...

Kryon, az Átkelés a határon c. könyvében, az alább jelzettekkel tér vissza a Hazatérés-ben írtakra.

A hazavezető útról szóló üzenetet valójában az új évezredben élők számára adtuk át. A felemelkedés lehetőségéről van benne szó, a felemelkedés kifejezés azonban egyszer sem fordul elő a Michael Thomasról és hazafelé vezető útjáról szóló történetben. Spirituális metaforákat közvetítettünk, hogy láthassátok és tanulmányozhassátok őket, de nem fedtük fel azt, amit ma felfedünk előttetek. Ehhez felhasználjuk a megelőző két közvetítés során átadott...

A hét kozmikus törvény
A hét kozmikus törvény

Köszöntelek kedveseim, Kryon vagyok a Magnetikus Szolgálattól.

Talán egyesek közületek azt mondják, hogy e dolog nem lehetséges… vagyis, hogy egy angyali forma energiája bejöjjön egy Emberi Lény által. Azt mondhatják, hogy ez ily módon nem nyilvánulhat meg. Így hát azt mondom nektek, hogy épp ebben a pillanatban megjelenik az energia e platformon és léteznek olyanok, akik épp most „olvashatják” ezt. Nekik nem kell felkészülniük erre. Én, Kryon Vagyok és Emberi Partnerem által jövök ide. Így működik ez, az ő beleegyezésével, aki egyesült Felső Énjével, hogy láthassa és felfedezhesse az előttem lévő családot. E dolog egy bizonyos fajta egyesülést jelent, amely örökre megmaradhat egyes itteni lelkek elméjében, távozásukig. Ők tudni fogják, hogy...

A hit átkalibrálása
A hit átkalibrálása

Szóval, a témánk a hit átkalibrálása. Ma hitrendszerekről fogunk beszélni, de ezek nem azok, amik át fognak kalibrálódni. A doktrínák sem. Azok majd át fogják kalibrálni magukat kedveseim, akik vallásosak, vagy valamilyen csoport tagjai, illetve nem tagjai. Ez valami olyan másnak a hite, ami még drámaibb. Ez fog bekövetkezni. Ez mind része a változásnak, amit normálisnak hívhatunk.

Szóval, el akarjuk hozni nektek ezt az üzenetet, amely nagyon hasonlít ahhoz, amit tegnap hoztunk el. Egyfajta módon, hogy beépüljön, ahogyan meg tudjátok érteni. Néhány megállapítással tudnánk kezdeni. Egy tényt szeretnék megosztani veletek és szeretném, ha mindig ide térnétek vissza. Mi volt a legösztönösebb gondolatuk az embereknek Istenről az írott történelem előtti legrégebbi időkben? Mit...

A jövő energiája
A jövő energiája

A sejti evolúció feltevése

Ha ezt most hallgatjátok vagy olvassátok, és nem vagytok fizikailag is jelen ezen a találkozón, akkor valamit ismertetnünk kell veletek – egy feltevést. Van pár olyan tudós és kutató, akik abban hisznek, hogy az emberi agy minden olyan dolgot tartalmaz, amit valaha is csak tartalmazhatott. Mondhatni zsenialitást, intelligenciát, a fizikán túli megnyilatkoztatást és mesterlétet tartalmaz minden egyes emberi sejtben. De ezek a tulajdonságok el vannak zárva, és valahogy – a kémiától és azon többdimenziós energiától függően, amely minden emberi agyban létezik – van egy olyan energia beállítás, amely zárva tartja ezeket. A „hiedelem” ebben talán az lehet, hogy a megfelelő időben majd olyan bizonyos energiák fognak megérkezni, amelyek...

A jövőérzékelésetek átkalibrálása
A jövőérzékelésetek átkalibrálása

A jövőről akarok beszélni. Mint Kryon, annak a lehetőségével beszélek nektek, hogy mi történhet meg. De ezek a sajátságos lehetőségek gyorsabban valósítják meg önmagukat, mint sem, így a létező energiák és annak fényében adom át nektek ezeket a dolgokat, amit mi látunk. Ezen lehetőség tulajdonságai olyan látótéren kívüli dolgok, amelyeket még nem láthattok meg, viszont mi egy áttekintésként látjuk kibontakozni. Egy olyan jövőt látunk a számotokra, amely sokkal különbözőbb annál, mint sem azt el tudnátok képzelni. Tehát hadd kezdjük el egy olyan alapvető feltevéssel, amit kb. egy évvel ezelőtt adtunk át nektek.

A Földi emberiség új. Az világegyetem és még a galaxisotok is borzasztóan régi, összehasonlítva azzal, amit figyelembe vesztek, amikor azon töprengtek, hogy: „Milyen...

A kihívás, amit linearitásnak hívunk
Linearitás

Kedves olvasó! Képes vagy-e érezni a jelen hallgató energiáját, plusz az olvasó energiáját 2004-ből és 2005-ből? És mit mondjunk 2007-ről? Ezt már túl sok végiggondolni a számodra? Tisztában vagy saját időkeretetek korlátozó hatásával? Nem könnyű, ugye? Mi a te valóságod, kedves Emberi Lény? Egy vonatszerelvény vagy a síneken és csak azt a sínpárt szemléled, amelyen haladsz, vagy egy olyan szemlélő vagy, aki leszállt erről a vonatról és a körülötte lévő körpálya közepéről figyeli az eseményeket? Érzékeled a különbséget? Az egyik csak utazik a vonaton. A másik látja az egész pályát, amelyen az utazás történik, sőt még a lehetséges pályákat is. Az egyik lineáris, a másik nem. A trükk az egészben a vonaton utazni és távolról is látni azt.

A linearitás...

A könyörület ereje
A könyörület ereje

Hányan vagytok tudatában annak, hogy a korszak valósága megváltozott a számotokra? Hányan vagytok tudatában annak, hogy az emberiség vonata, amelyen ültök, gyorsabban halad? A hasonlatban a vonat helyett talán most az autók mozognak! Gyorsabban mozognak, mint bármikor ezelőtt, habár a ti órátok ugyanolyan ütemben jár. Ez az időnek a gyorsulása és ennek sokan tudatában vagytok. Sokan szorongást éreztek e miatt a gyorsulás miatt és ennek is tudatában vagytok. Ez történik, amikor a 4 dimenziós lények megtapasztalják a 7 dimenziót! Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, Nyugalom, legyél csendben. Értsétek meg Isten részecskéit, hisz ti vagytok azok.  Legyél csendben és hagyd, hogy a Szellem karjai átöleljenek egy pillanatra. (Szünet)

Páratlan emberi érzelem

A...

A következő 18 év
A következő 18 év

Minden 18 éve kezdődött el. A vég kezdete – mondhatnátok akár. Mit csináltatok 18 évvel ezelőtt? Hol voltatok? Ismét elmondom nektek, hogy sokan abban az időben ébredtek fel. A bolygón történt változások abban az időben kezdődtek el, de tudhatjátok ezt. Ha vissza szeretnétek lépni az időben és ránéznétek a történelemre, akkor akkoriban dőltek meg Nostradamus és a Szentírás próféciái. Amikor nem sokkal előtte 1987-ben a Harmonikus Konvergenciát ünnepeltétek, akkor az annak az előfutára volt, amivel most rendelkeztek. Minden változni kezdett, az emberi lények elkezdetek felébredni. Azon a bizonyos ponton a társam nagyjából négy és fél éve ismert engem. Éppen csak, hogy elkezdtem vele a munkát. A fejlődést láthatjátok a könyvekben, az üzenetekben, valamint a különbséget az akkor és a most...

A következő 500 év fizikája
A következő 500 év fizikája

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Körülbelül 3 órával ezelőtt, információt adtam át a társamnak a ma esti közvetítés témájáról. Szeretem mindig előre figyelmeztetni, ha tudományos közvetítésünk lesz. Ez egyfajta teszt a számára, hogy kiderüljön, nyugodt tud-e maradni. Nos, valóban, ez a közvetítés a fizikáról fog szólni. Nem lesz egy nagyon hosszú közvetítés, de emlékezetes lesz. Én választottam ki ezt az időpontot és helyszínt (Moszkva), ezen információ átadására.

Mindig vannak olyanok, akik azt kérdezik, hogy: „Mi köze van ennek a spiritualitásomhoz? Miért jön el egy angyali forma és beszél a tudományról?”. Mielőtt végzek ezzel az információval, azt gondolom, hogy tudni fogjátok. Kedveseim, valóban hajlandóak vagytok...

A következő három év – 2015-2017
A következő három év – 2015-2017

Kryon 2014. 11. 30-án, a 2015-2017-es évről beszélt

Kedveseim, átnéztük veletek az új energia lehetőségének az időzítését, és úgy adtuk át nektek azt, ahogyan arra szükségetek volt – minden egyes pontot, szép sorjában. 2010-ben kezdtük el, jellemezve a 2012-es tapasztalatot, és tudtotokra adva: ne féljetek. 2012-ben elkezdtünk a 2013-as átkalibrálásról beszélni nektek, és arra kértünk benneteket: ne féljetek. Ahogy elértétek 2014-et, szintén elmondtuk nektek, hogy a 2013-as energia elhalasztódott és közületek néhányan még mindig az átkalibrálásban vannak. Az energia nem követi a naptári éveket, de továbbra is át fogjuk adni nektek az elkövetkezendő három év lehetőségeit. A dolgok elkezdenek gyorsan...

A következő lépés
A következő lépés

Most hadd fedjek fel pár dolgot, és egyben hadd mondjak el néhányat nektek. Az áttekintéssel fogom kezdeni. A hídon való átkelés meg fogja változtatni az emberi természetet. A társam beszélt erről korábban. Az emberi természet meg fog változni. Olyan elemekkel kell rendelkeznie, amelyek újak benne, mivel oly módon kell megváltozzon, ahogyan azt elvárnátok, amit más civilizációkban már láttunk. Ez az a változás, amiről ma beszélni fogunk, mivel ehhez az szükséges, hogy valami újba kezdjetek. Lassan kell csináljátok, de meg kell, hogy értsétek. Az elmúlt évben, vagy olyantájt, üzeneteket adtunk át nektek arról, hogy mit is vittetek véghez. Beszéltünk nektek az átkalibrálás évéről, beszéltünk nektek arról, hogy ez az első év. Ez a valódi emberi civilizáció első olyan éve, amilyen formában...

A kozmikus szakács
A kozmikus szakács

A 3D-s listára vártok, hogy mit is kell csinálni, vagy egy lineáris gyakorlati válaszra, egy gyakorlati kérdéssel kapcsolatban. Azonban mi fogalmakat fogunk adni nektek, hogy segítsenek elnavigálni benneteket azokban a dolgokban, amelyek még azon is túl vannak, amiket kértek. Emellett folyamatosan adjuk nektek a szeretet fogalmait is, még akkor is, ha azt kérdezitek, hogy „Mennyi ideig, milyen hosszan?” Azt szeretném, ha – mindannyian – ellazulnátok most Isten karjaiban.

Elkülönülés a Szellemtől

A spirituális szervezett hit ezen a bolygón, egy nagyon öreg túlélő energiában van benne. Ez egy elkülönült állapotba helyezi a lelket, egy lineáris emberi skatulyába. A spirituális rendszereitek, a lelketeket egyáltalán nem Isten egy részeként látják....

A Kozmikus Szövedék
A Kozmikus Szövedék

Ez a hiányzó darabja annak az energiának, melyet oly régóta kerestek. Ez a szeretet energiája. Ez a Szellem energiája. Ez az Univerzum energiája és ezen az estén arról fogunk beszélni, amit magyarul Kozmikus Szövedéknek nevezhetünk. (Eredetiben: „The Cosmic Lattice”) Óvatosan és lassan fogom adagolni az információt partneremnek, így meg fogjátok érteni, hogy mi ez és hogyan működik. Még mielőtt ez a ma esti találkozó befejeződne, mindannyian megértitek, hogyan válhat hasznotokra.

Éppen ez a közös Kryon minden tanításában, hogy a naggyal indítunk és haladunk lefelé, a kis dolgokig, hogy felfoghasd az összefüggéseket és megértsd, hogyan hat ez az emberi szívre. A Kozmikus Szövedék, kedveseim, az Univerzum egyetlen energiaforrásának közös nevezője. A közös nevező – azt jelenti,...

A közvetítésről
A közvetítésről

Most pedig a közvetítéssel kapcsolatban ismertetünk néhány tudnivalót. Szeretnénk egypár olyan szabályt közölni, amelyek segítenek eldönteni, hogy mennyiben hiteles a közvetítés, illetve megkönnyítik a helyes ítéletalkotást. Ésszerűtlen dolog lenne, ha a Szellem maga adna önmaga felismeréséhez szabályokat. Így egy olyan bölcs emberi forrásból merítjük ezeket, amely a számotokra is elérhető, és a társam is ismeri.

Bölcs emberek a következőket állapítják meg a közvetítőkről, és az alábbi megszívlelendő tanácsokat adják:

  1. Az információk mindig mindenki számára használhatók. Óvakodj az olyan közvetítőtől, amelyik csak kevesek által felhasználható információt ad, vagy azt állítja, hogy az csak egy különleges vagy szűk csoportra vonatkozik. A közvetített információnak...

A kvantumtényező - A fizika, ami állást foglal!
A kvantumtényező

Itt egy tétel: ahogy kinyitod a kaput annak megértése előtt, ami kvantum természetű a tudományban, egy újfajta fizikát fogsz felfedezni, ami sajátosságaiban mindig jóindulatú. Hogy úgy mondjuk, már útban vagytok, hogy kinyissatok egy kaput és meglássatok valami olyat, ami nem lineáris és ami elfogult – jóindulatúan elfogult. Vajon lehetséges, hogy van egy adott energia a fizikában, ami jóhiszeműen elfogult? Ennek igazán nincs értelme, hiszen azt várjuk, hogy a fizika törvényszerűségek és összefüggések rendszere legyen és nem egy olyan rendszer, amelynek bármiféle tudatossága van.

Tehát az előtted lévő rejtvény igen sokrétű és ezek közül az első: azt vedd alapul, hogy a kvantumvilágban létezik egy plusz jellemző, ami több, mint pusztán „szabályok sorozata”. Hogyan lehet egy „...

A láthatatlan energia, amely körülvesz benneteket
A láthatatlan energia, amely körülvesz benneteket

Létezik a láthatatlanság világegyeteme, s ha most beszélek erről, az kevesebb szemfényvesztőt ösztökél, mint korábban. A következőket „megkérdőjelezhető tudomány” vagy „boszorkányos tudomány” néven nevezik majd, mert nem bizonyíthatók. Az emberben megnyilvánuló isteni ítélőképesség magvát szólítom meg, amikor ezt mondom: hallgassátok meg az ismeretet. Igaznak cseng, vagy nem? Ugyanis a mai lecke tanításai spirituálisan észrevétlenek, mégis akkor beszélek ezekről, amikor a tudományotok jelentős része (végre) elfogadja, hogy nem minden valóságos dolog látható, de attól még létezik. A főbb tudományos területeiteken már feltételezik a négy dimenzió fölött létező valóságot, és hitelt adnak a négy dimenzióban el nem helyezhető energia meglétének....

A legnagyobb szűrő mind közül
A legnagyobb szűrő mind közül

Már beszéltünk nektek a sok emberi szűrőről (Az emberi szűrők), és néhány Akasha szűrőt (Akasha szűrők) is felfedtünk a számotokra. Ez néhány azon dolgok közül, amelyek távol tartanak benneteket a Szellem, vagy az alapvető igazság felismerésétől, egyszerűen amiatt, amit a múltban megtanultatok. Ez igaz, vagy sem?

Ilyen a tudás is. Sokszor segített nektek, de nem mindig. Például újra megkérdezném: valóságos-e ez a közvetítés? Meg kell ítélnetek és igazolnotok kell a közvetítés folyamatát, mielőtt valaha is elhinnétek ezt az üzenetet. Szabad választásod van abban kedves ember, hogy megállapítsd: ez helytálló és igaz, vagy sem. Fontos lesz számotokra,...

A lemúriai kapcsolat
A lemúriai kapcsolat

Látjátok a mögöttünk lévő hegyet (Shasta)? Talán most másképp látjátok, mint a múltban. Ez nem valami furcsa hely, ahol néha különböző fényalakzatokat látni. Ez egy interdimenzionális otthon. Mi a lemúriaiakkal együtt egy olyan idő buroknak tekintjük, amit várakozóban lévő energia és információ tölt ki. Amikor felfedezik, akkor az energia kiárad majd belőle. Elmondtuk már nektek, hogy ez a kiáradás ezekben az években megkezdődik, így az idő-burok felfedezése épp most zajlik!

Olyan sok mindent akarok megosztani veletek, de még mielőtt a lemúriaiak származásának fejtegetésébe kezdenénk, szeretnék elmondani valamit az interdimenzionalitással kapcsolatosan – emlékeztetőként, leckeként. Mivel még az e hétvégén érzékeltetett és átadott dolgok némelyikét se értettétek meg igazán, ezért...

A megfoghatatlan Akasha
A megfoghatatlan Akasha

Többet akarunk mondani az emberi lény Akashájáról. Most meg fogjátok jegyezni azt, hogy ritkán használjuk az Akasha feljegyzés szót. Ez azért van, mert a feljegyzés szó konkrét jelentése, egy lineáris érzést ad a számotokra egyfajta listáról és mi nem szeretnénk ha ekképpen gondolnátok erre. Nem csak ezért, hanem mert az emberi Akasha sokkal többet tartalmaz, mint az életek feljegyzései. Tehát ez az, ahol ma el fogjuk kezdeni. Lassan fogunk haladni, ezért bármilyen újonnan átadott fogalom, helyesen és jól el lesz magyarázva, így teljességükben megérthetitek őket.

Mire gondoltok, amikor azt mondjuk, hogy Akasha? A megfoghatatlan Akashának neveztük el ezt a közvetítést, tehát már kinyilatkoztattuk a tulajdonságot, amiről beszélni fogunk. Az emberi lény...

A meghatározhatatlan spirituális út
A meghatározhatatlan spirituális út

Kedveseim, Kryon kísérete nem az aminek feltételezitek. Beszéltünk már erről ezelőtt is. Ez egy isteni időszak! Több energia fog megnyilvánulni felétek és átáramlani rajtatok, mint amire számítottatok. Ezek olyan energiák, amiért imádkoztatok, mert ez egy személyes jellegű kíséret, mindig is az volt. Nincs egy olyan általános energia, ami része egy ilyen közvetítésnek. Közületek mindenki részt vesz benne, még a kételkedők is – mert mindig van ilyen. Mindannyian külön utat jártok, egy olyan utat amit mi jól ismerünk.

Arra biztatlak ezért, a következő néhány pillanatban: Érezd ezt az energiát! Kapcsold ki előítéleteidet, kapcsold ki azokat a gondolataidat, amelyek szerint ezek a dolgok itt nem történhetnek meg! Partnerem, Lee már hozott nektek egy üzenetet, melyben földi mesterek...

A megvilágosodás jelentése
A megvilágosodás

Vannak olyanok akik azt mondják: „szeretnék megvilágosodni.” Ez egy nagyszerű dolog ugye, mert tartalmazza a „világosság” vagyis a fény kifejezést. Azért vagyok itt, hogy elmondjam mi is ez, és mi nem. Ez az egyik a két alaptanítás közül (ma és holnap) és ez egy jó módja az indulásnak, visszamenni magához az információ magjához és erre építeni.

Sokan vannak akik mondtak mindenfélét: „A megvilágosodás ez, a megvilágosodás az...” Ezért van az, hogy egyik Emberi Lény megvilágosodása tekinthető egy másik bolondságának. Igaz is, éppen ez a dolog van jelen itt a teremben a mai napon is. Az emberiség keresi Istent, ha nem vettétek volna észre. Érdekes ugye, hogy az emberiség 85%-a valamilyen valláshoz vagy hitrendszerhez tartozik. Persze lehet, hogy nem is...

A megvilágosodó kézikönyve
A megvilágosodó kézikönyve

Az emberiség különböző időben és különböző módon ébred. A bolygón lévő öreg lelkek elkezdtek tömegesen felébredni az elmozdulásnak köszönhetően, amiről majdnem két évtizede beszélünk nektek. De közülük olyan sokan nem tudják hova forduljanak, vagy mit tegyenek. Izgatottan kérdezik „Hol kezdődik az információ? Hol van a tudás? Hogy haladhatnék gyorsabban? Hol van az utasítás, amihez fordulhatok?”

Rengeteg információt juttattam el partneremhez (Lee-hez) az elmúlt 18 évben, sokkal többet, mint manapság. Ő ott ül az Emberi Lények előtt és elmondja nekik az én közlendőmet, persze, lefordítva anyanyelvére, így kényelmes neki és olvasható nektek. Ezek Kryon szavai és ezen a hosszú perióduson...

A megvilágosodók felelőssége
A megvilágosodók felelőssége

Isten hozott a Földön, angyal! Mert a Te isteni mivoltod sokban hasonlít erre. A nagyságod csak rajtad múlik. Tudod, hogyan gyógyíthatod meg magad, ismered a bolygó és a többi ember gyógyításának alapelvét, tudod, hogyan kell szeretetet teremteni ott, ahol nincs szeretet, és megláthatod a megoldásokat olyan problémás helyzetekben, ahol mások nem látják. Isteni mivoltod el van temetve valahová, amikor magadra nézel. Fura – megvan benned az információ, de nem emlékszel milyen iskolában szerezted. Ám attól még az összes tudás ott van.

Nagyszerű művész vagy, de ezen a földön egyik Embernek sincs keze! Mihez kezdesz majd ezzel a helyzettel? Mi ezt így magyaráznánk: A hiányzó kezeket nevezzük mesterlétnek. Ahogy elkezded megváltoztatni a DNS-edet a spirituális...

A mesterlét és az észlelés
A mesterlét és az észlelés

Az Új Kor középpontjában az áll, hogy az Emberi Lény végre felfedezze a benne lakozó istenséget. Mai tanításunknak is ez áll a középpontjában. Tehát halljátok, itt ülve székeitekben, a Kryon nevű tanító figyelmének középpontjában ma Ti álltok. Az entitások, akik velem jöttek, már napokkal korábban megérkeztek erre a helyre és most megkezdik munkájukat, Persze nekik nem kellett úgy felszállni a hajóra, mint nektek. Hagyjátok, hogy sokféle formában tűnjenek elétek, néhányan illatot éreztek, másoknak egy érzés jelzi a jelenlétüket. És akkor talán te is rájössz: most van itt az ideje, hogy az Ember megérintse az interdimenzionális fátyolon túl lévő világ egy darabkáját.

Bár mi nem vagyunk emberek, azért családtagok vagyunk és nagyon jól ismerjük az emberiséget. Ismerjük a biológiai...

A mesterlét figyelmeztetései
A mesterlét figyelmeztetései

Ez a közvetítés nem lesz hosszú, viszont újfajta módon fogok átadni nektek bizonyos információkat. A „mesterlét figyelmeztetéseinek” fogom hívni. Emlékeztetni szeretnélek benneteket arra, hogy mit is jelent az új tudatosság. Ez egy kifinomult, elegáns folyamat, amely az emberi gondolkodást egy magasabb szintre emeli fel. Létrehozván egy olyan emberiséget, amely mindenkivel törődik, nem csupán saját csoportjainak tagjaival. Egy olyan emberiséget, amely meglátja Istent másokban. Egy olyan emberiséget, amely többé nem elkülönül, hanem egyesül. Egy olyan emberiséget, amely az örömöt, nem pedig a szenvedést tekinti a legfőbb Isteni alapértéknek.

Ez az, amit látunk. Volt már rá példa, hiszen végignéztük ezt más bolygókon. Ez a bolygó egy olyan változáson megy át, amit korábban már...

A mesterléthez való eljutás titka
A mesterléthez való eljutás titka

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ahogy azt társam mondja, a lineáris idő gyorsan telik és máris a végére értünk ennek a kétnapos eseménynek. Az entitás azonban akit Kryonnak hívtok, nem lineáris. Én valójában inkább egy energiát képviselek, mint egy entitást és ez az energia sohasem ugyanaz. Vannak olyan tulajdonságai, amelyeket esetleg majd feltételeztek, de ezek is mindig változnak. Ha megfigyeltétek, ennek az energiának úgy növekszik az intenzitása idővel, ahogy az Ember (Lee) lehetővé teszi, hogy a tudatosság portálja szélesebbre nyíljon. Ebben a folyamatban nagyobb rész hárul rátok, mert ti nem akartok befogadni akármilyen energiát, csak miután meggyőződtetek róla milyen hatással van a tudatosságotokra. Ő olyan szélesre tárja a kaput, amilyenre...

A nagy kép - nem vagy egyedül
A nagy kép - nem vagy egyedül

Újra arról fogunk beszélgetni, hogy a mágnesesség változik, méghozzá nem is egyszerű módon. Nem úgy, ahogy a tudományotok azt majd látni fogja, hanem egy olyan mélyreható módon, ami magára a DNS-etekre is kihat. Ezzel véget is ér az, amit ti kalandnak neveznétek és elkezdődik az, amit mi nagy kalandnak neveznénk. Ez a közvetítés tele lesz olyan információkkal, amit néhányan közületek már hallottak, mások pedig még meg nem.

A partnerem már 22 éve közvetíti az üzeneteket, úgy, hogy ezek után most leülhetünk és beszélhetünk a lehetőségekről. Szeretném újra összefoglalni a Föld és az emberiség történelmét egyszerű módon, hogy ne legyen bonyolult. Olyan valami lesz ez, mintha egy kapszulába tennénk, sűrített formában és így majd jobban megértitek.

Ez az egész 13 milliárd évvel...

A nagy megmenekülés
A nagy megmenekülés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mindegyikőtök teljesen egyedi. Ha mérhetőek lennének az ember múltbéli tapasztalatai, akkor azt találnátok, hogy minden egyes tapasztalat olyan sokféleképpen különbözik. Ugyanazon szervekkel rendelkeztek ugyanazokon a helyeken biológiailag, de a szűrők, amiket erre a találkozóra, erre az életre magatokban hordoztok, mélységesen eltérőek.

Beszéltünk erről korábban, de újra csak elmondjuk, hogy az elfogultság buborékja, amivel megérkeztek, eltakarja előletek mindazon valóságot, amelyek nincsenek benne a buborékotokban. Ez csakúgy eltakarja előletek a negatívat, mint a pozitívat. Ahelyett hogy teljesen nyitott elmével érkeznétek, behozzátok azt az „előre beállítottságot”,ami alapján a ti „gondolkodásotok...

A régi energia öt megtévesztése
A régi energia öt megtévesztése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A szeretetnek sok arca van. Az együttérzés az új szó, és mindezen keresztül ott van a váltás. Sok időt töltöttem el veletek, üzeneteket adva át nektek arról, hogy mi lehetséges, mit is tehettek meg. A ma este témáját már átadtuk számotokra. Ez arról szól, hogy mi volt a régi energiában, illetve a régi energia azon igazságairól, amit akkor birtokoltatok. Ezt a „régi energia öt nagy megtévesztésének” fogjuk elnevezni. Ezen keresztül valami olyat határozunk meg, ami a múltban volt, és most nincs.

Kedveseim, nagyon nehéz anélkül a feltételezést átadni nektek, hogy az ne hangozna bántónak vagy lekicsinylőnek. De az emberek elkezdenek felnőni. Még ahogyan eme csoportok előtt ülök is és érzékelem a belső...

A rejtélyes Veleszületett
A rejtélyes Veleszületett

Itt az ideje, hogy beszéljünk nektek a fogalmi hitrendszerekről, hogy hogyan is kezdenek el a pártfogásotokban működni és hogyan is válik a tudatosság kevésbé lineárissá. Mindezek a dolgok fennkölt fogalmaknak látszódhatnak, de néhányan közületek ezeket éppen most is használják. Van egy bizonyos, amelyet félretettünk mostanáig, mivel bonyolult elmagyarázni. Ez az, amit a Veleszületettnek hívtok. Ma ki lesz nyilatkoztatva, hogy hogyan is működik az, amit nem mondtunk, vagy magyaráztunk el korábban.

Egy rövid visszatekintés az ember 9 tulajdonságára

Létezik egy teljesen ezoterikus rendszer, amelyet korábban közvetítettünk a számotokra és az emberi lény 9 tulajdonságának...

A rejtett megfiatalodási minta
A rejtett megfiatalodási minta

A legistenibb jelenlét, amit csak fel tudtok mérni, az a kapcsolat az örökkévaló Forrással – ami mindig is volt és mindig is lesz. Ez a forrás bennetek van, mélységesen bennetek. Ez az a forrás, amit az emberiség akkor érzett meg, amikor először megérkezett a sötétség és a fény tudása. Az emberek megérezték a belső Istent.

Egy könyvesboltban vagyunk, egy olyanban, ami jó hosszú történelemre tekint vissza. Ezen bolt polcai egy olyan történetet mesélnek el, amit most átadhatok nektek. Amilyen messzire csak visszanéztek a múltban, ahol a történelem az archívumain keresztül megmutatja nektek magát – olyan messzire, amit csak ki tudnak ásni a régészek – akkor rátalálnátok azokra a férfiakra és a nőkre, akik tudták, hogy Isten belül található. Mindenhol jelen volt a belső Isten...

A semleges gondolatminta (feloldás) igénylése
A semleges gondolatminta (feloldás) igénylése

avagy a karma letételének egy lehetséges módja

Szeretnél a vezetőcseréért, valamint a semleges gondolatmintáért/feloldásért folyamodni? Első kézből szerzett értesüléseim vannak mind a legjobb, mind pedig a legrosszabb módon lezajlott folyamatról. A legjobb esetben valaki, a jó ég tudja mi módon, képes volt csaknem egy éjszaka alatt véghezvinni az átalakulást! Amikor az ilyen élményeket átélt személyeknél a dolgok lefolyásával kapcsolatban érdeklődtem, úgy tetszett, mintha (1) bennük a változás már hosszú ideje érlelődött volna, és mintha személyiségükben egy lassú lefolyású, nehéz küzdelem már eljuttatta volna őket abba a stádiumba, hogy készen álljanak a gondolatminta befogadására vagy (2) a kérés időpontjában rendkívül erős trauma érte őket (pl. haláleset, életveszéllyel...

A Shasta hegy ébredése
A Shasta hegy ébredése

Amikor beleegyeztetek abba, hogy megváltozzon bolygótok valósága, először a hálónak kellett módosulnia és most követi ezt a második és harmadik változása. Tizenkét évvel ezelőtt elmondtuk, hogy most fejeződik be a mágneses háló átállítása és valóban most ért véget. Megadtuk az időpontokat és hogy milyen energiák jelentkezésével jár az átállás – mindezek azóta beigazolódtak. A változásokat látják geológusaitok is és bolygótok tájékozódási műszerei is jelezték őket.

Aztán elkezdtük a tudomásotokra hozni, hogy lesznek olyanok, akik bőséges ismereteket adnak át majd nektek a következő átállításról, vagyis a kristályháló módosításáról. És ma már valóban ezt teszik. Azt is elmondtuk, hogy új adomány válik elérhetővé számotokra, a „felelősség adománya”, amely a „nyolcas szám”...

A sok „te”
A sok „te”

Gondolkodj egy pillanatra. Használd az intellektusodat és az isteni intuíciódat. Nem arra kérlek, hogy a biológiai ismereteket használd most a következő gondolatok követéséhez és megértéséhez, hanem az isteni mivoltodat – azt a szikrát, amit intelligenciának és életnek nevezel, ami örökre ott van. Ez isteni és hogy az, azt mindannyian tudjátok. Még szabályokat is kitaláltatok azokhoz a vallásaitokhoz, amelyek ezt visszhangozzák. A Föld majdnem 90%-ának olyan vallása van, amely azt mondja, hogy amikor meghal az ember, akkor elmegy „valahová máshová”. Mit szól ehhez az a belső kép, amit intuitív módon alkottál magadnak az életről? Hát nem azt kiáltja az intuíciód, hogy neked azzal, hogy vége az életednek, még egyáltalán nincs véged?

Az örökélet fogalmát nem én adtam át nektek. Nem...

A sötétség és a fény átkalibrálása
A sötétség és a fény átkalibrálása

Most a sötétség és a fény átkalibrálásáról fogunk beszélni nektek és arról, hogy ez mit jelent a számotokra.

Ezért mielőtt elkezdeném, meg kell határoznom mit is értek sötétség és fény alatt és aztán azt is meg fogom határozni, hogy mit értek a 2012-es új energia alatt. Amikor a sötétségről és a fényről beszélek, mire gondoltok ezzel kapcsolatban? Elmondom mire tréningeztek benneteket, hogy mit gondoljatok: Legtöbben a gonoszra gondolnak, meg a jóra és a rosszra. Megpróbálják ezeket a dolgokat a megfelelő skatulyába tenni, ahol annak a helye a lineáris gondolkodás szerint, így tanították nekik. A mitológiához fordulnak majd, ami arra tanította őket, hogy egy entitás megpróbálja megkaparintani a lelküket, farka van meg szarvai és körülötte más misztikus...

A sötétség kinyilatkoztatásai
A sötétség kinyilatkoztatásai

A világosság és a sötétség régi aránya

Hol is kezdjük? Néztétek a híreket mostanában? Meglepődtetek néhányszor azzal kapcsolatban, ahogyan a dolgok zajlanak? Ha erre igennel válaszoltok, akkor azt mondom nektek, hogy nem figyeltetek azokra az információimra, amiket sokszor átadtam a számotokra. 2 éve információt adtam át pontosan erről az időszakról. Azt mondtam el nektek, hogy az átkelés ezen átkalibrálási hídján, fel fogja borítani a sötét és a világosság energiájának az egyensúlyát a bolygón.

Talán láttatok valami olyasmit, amit az „igazság mérlegének” hívnak? Ez egy szimbolikus ikon, amin egy bekötött szemű alak egy súlymérleget tart. A mérleg két serpenyője van kiegyensúlyozva mindkét oldalon. Olyan ez, mint egy gyógyszerész mérleg, amit néhányatok...

A sötétség rendellenes működése
A sötétség rendellenes működése

A sötétség fenyegetése itt van

Évek óta adom át számotokra a sötétség és a világosság átkalibrálásának üzeneteit:

„Maga a civilizáció forog kockán ebben a mozgalomban, és elhagytátok a jelzőt – egy olyan kiegyenlítődést, amiről sokan mondták, hogy sohasem történik meg. Ez az ötödik alkalom, hogy meglegyen ez az esély, és most kedveseim, a Földön lévő béke lehetősége felé vettétek az irányt. 23 évvel ezelőtt elmondtuk nektek, hogy ez megtörténhet, és hogy ennek erős a lehetősége. Most, körülöttetek minden ezzel küzd, mert a váltás itt van. Újra és újra el fogom mondani: a sötétség régi energiája nehezen hal meg, ordítozik és küzd, hogy megtartsa azt, amivel rendelkezett – a saját halálával küszködik. Tehát, az energia, amiről most beszélünk és a téma...

A spiritualitás eredete
A spiritualitás eredete

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ugye amit most mindannyian hallotok, az ennek az Emberi Lénynek a hangja? Az Emberi Lény hangja ez, annak a hallgatóságnak a számára is, akik most olvastok. A jövőről beszélek, mert én kvantum állapotban vagyok. Az olvasótábor és a hallgatóság energiája ugyanaz, mert azok akik itt vannak előttem a 3D-ben, nekem ugyanazok mint akik ezt olvassák. És újból megkérdezem: Ki is az, aki beszél? Egy Emberi Lény, aki igyekszik különlegesnek látszani? Nyíltan megkérdezzük ezt, mert most van az ideje kedves Emberi Lények, hogy megvizsgáljátok a teremben előttetek lévő energiát. Mert számotokra, akik itt vagytok a valós időben, energia áramlik onnan a szék felől. Lesz aki majd érezni fogja, libabőrös lesz a háta, mert a bölcsesség...

A szabad választás átkalibrálása
A szabad választás átkalibrálása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A találkozásaink alkalmával megjelenő emberek többsége öreg lélek. Ez előre látható volt. Két évtizeddel ezelőtt, amikor a partnerem elkezdett közvetíteni, a találkozókon kíváncsi lelkek jelentek meg. Azóta fejlődés történt. Az öreg lélek komolysága az, ami elhozza egy ilyen helyre, egy ilyen terembe, ahol új dolgokat hall, vagy olvas. A Szellem reagál azokra a potenciálokra, amelyek a fátyolnak ezen az oldalán megjelennek és újra elmondom, nekünk nincs óránk. Az olvasót ugyanúgy látjuk, ahogy titeket ma itt a székeken. A lehetőségeket úgy látjuk, mint realitást. Az a valóság, amit mi most látunk, az érte el, hogy ezt az oldalt olvasod, papíron, vagy egy elektronikus eszközön. Mindez számunkra úgy tűnik,...

A Szellem öröme
A Szellem öröme

Ahogy oly sokszor elmondtam már ezt: tudom, hogy kik vagytok. Közületek sokak számára túlzás, hogy higgyenek ebben. Az első kérdés, amit az ember feltesz, amikor belépek az az, hogy: „Ki vagy te?” Mintha egyetlen lénynek kéne lennie egy név mögött, mivel egy adott személy beszél, de ez nem az az energia, amit ebben a pillanatban szétárasztunk. A hang, amit hallotok, a társam értelmével, intelligenciájával, kultúrájával és tudatosságával együtt jön.

Beszéltünk a harmadik nyelvről. A harmadik nyelv az, ami aktiválja a kíséretet, a szobában körülöttetek lévő többdimenziós jelenlétet. Elmondtam korábban, hogy a kíséret nem velem – hanem veletek lép be. A lélek isteniségének részei és darabkái – amiket még ezen a napon is megvitattunk – azért vannak a teremben, mert ti itt...

A szeretet átkalibrálása
A szeretet átkalibrálása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A kérdés fel lett téve. Mi jön ezután? Ha az energia a Földön valóban elkezdi megváltoztatni azt, amit emberi természetnek hívunk, akkor mi jön ezután? Ha az öreg lélek éonokat élt itt a bolygón, akkor ez azt jelenti, hogy az öreg lelkeknek meg kell tanulniuk, hogy hogyan csinálják valahogy másképpen. A számtalan megtapasztalás a régi energiában, fel fog készíteni az újra, de ez nem fog automatikusan megtörténni. Még az öreg léleknek is vagy egy fejlődési görbéje. Ez most a téma, amit ezekben az években tanítottam.

A dolgok átkalibrálódnak és a dolgok valódi esszenciája – amit úgy éreztek, olyan nagyon értetek –, átkalibrálódnak. Az emberi kapcsolatok átkalibrálódnak, még az is, amiről érzed, hogy a...

A szinkronicitás működésének módja
A szinkronicitás működésének módja

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam újra félreáll. Korábban meghatároztuk ezt, ez egy folyamat, amely tiszteletben tartja az emberi lényt. Egy folyamat, aminek szüksége van arra, hogy az emberi lény ott maradjon, ahol van és megossza az élményt. Tehát érezni és tudni fogja azt, de elkülöníti önmagát a tobozmirigy 3D-s átjárójától. Mivel azokban a pillanatokban, amikor ez történik, az nem egy mirigyben van. Ez egy meta-dimenziós, többdimenziós, dimenziókon túli átjáró, amely engedélyezi, hogy a bennetek lévő Teremtő Forrás kiterjedjen. Ez a közvetítés, ez elérhető és mindig is az volt. Habár ebben az új energiában, ez elérhető az új információk, az új gondolatok és az új folyamatok számára is, amelyek felétek...

A teremtés időzítése
A teremtés időzítése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Nem kellene, hogy oka legyen bármilyen aggodalomnak is, amelyet a társam érez egy olyan közvetítésben, mint amilyen ez is. Sokszáz alkalommal ült ezen a széken és használta az átjárót, amelyen a Felsőbb-Énje jön keresztül, egy tiszta és letisztult üzenet egy olyan hírnöktől, aki számára már természetes az áthaladás. De még van aggodalom – mindig van, amikor Lemúria hegyének (Hawaii) árnyékában van. Ez egy energia, amelyet felismer, de nem ismeri fel az Akashájában előtte elrejtett dolgokat.

Ezért az energia, amelyben most ültök, megérett az információra, amelyet szeretnék elhozni. Emiatt ideges a társam, mivel ő itthon van és a legmélyebb Akasha emlékei is itt vannak. A hallgatóknak és az olvasóknak el...

A Teremtés Kórusa
A Teremtés Kórusa

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Tudom, hol vagyok. Van itt néhány szent dolog körülöttünk, ezek vannak többségben. Ez azon idők egyike, amikor ezek többségben vannak, hogy egy sor álomösvény vezessen el erre a helyre. Hiába énekeltek most akár csak egy hangot is, nem értitek meg, nem látjátok át, hogy valójában hol is ültök. Az ősök talán engedélyt adtak arra, amit most csináltok, de azt mondom nektek: szeretnék engedélyt adni számotokra ahhoz, hogy tiszteljétek azt, amit most tesztek. Elmondok nektek egy történetet annak érdekében, hogy egy olyan perspektívát mutassak a számotokra, amivel talán még nem rendelkeztek. Mindegy, hogy mennyi ideje tartózkodtok ezen a földön, mindegy az eltelt napok száma és talán az arra való felkészülés is,...

A tudás átkalibrálása
A tudás átkalibrálása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ahol én vagyok, nem létezik 3D-s idő, ezért nehéz számomra olyan üzeneteket közölni veletek, vagy a társammal, amelyek szinkronban vannak azzal a valósággal, amelyben ti éltek. Gyakran inkább az energiákról és a potenciálokról kaptok tőlünk üzeneteket, amelyeket mi látunk és nem valamiről, ami a ti idővonalatokon történik. Erről fog ez a konkrét üzenet is szólni.

Csak néhány dolgot akarunk elmondani, de azt lassan és helyesen kell tennünk, mert olyan dolgokról van szó, amiről még a társam nem tud. Intuitív látomásokat juttatok el ezért hozzá és akkor, ahogy veszi az adást, ő lefordítja ezeket a valós időbe. Az a hang amit hall, a tudatosság amit befogad és az őt körülvevő energia, mind segítségére...

A tudatosság fizikája
A tudatosság fizikája

Amit emberi tudatosságként határoztok meg, az nem az. Az csak tudatosság. Az csakis az emberi lényhez tartozik, mert emberek vagytok és ilyen módon láttok. Ti, mint emberi csoport, egy tudatossági energiát hoztok létre, így ezt emberi tudatosságnak nevezitek. Viszont ez majdnem azonos azzal a tudatossággal, amin más bolygóknak keresztül kellett menniük. Ez egy olyan energia, aminek valójában anyaga van (később többet is mondunk erről). Tudnátok ezt fizikának, „emberi fizikának” hívni?

Számotokra a tudatosság, egy élet által teremtődött tudatosság. Csak az élet képes ezt megteremteni. Ez egyéneket és csoportokat is képvisel, a megbecsülésen és az időről-időre megtörténő változásokon keresztül. A bolygószintű tudatosság érettségi ciklusa, bolygóról-bolygóra majdnemhogy azonos,...

A tudatosság újrakalibrálása
A tudatosság újrakalibrálása

Kedveseim, egy olyan emelkedésen mentek keresztül, amely csak egy lehetőség volt és amely most valósággá kezd válni. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, körültekintésre és türelemre kérünk benneteket.

Vannak, akik azt mondanák, hogy jobb lenne ha nem mondanátok el az embereknek, hogy sikerrel jártak, mert erősebben próbálkoznának ha félnének. Hadd kérdezzek valamit tőletek kedveseim: azok számára közületek, akiknek gyermekei vannak, akik az élet lépéseit tanulják, eljöhetne valaha is egy idő, amikor félelmet keltenétek bennük, hogy jobban teljesítsenek? A válasz nem. Isten szeretete sem teszi ezt. Ez nem a hamis gratuláció energiája, hanem inkább annak a gratulációja, amit befejeztetek és ezt láthatjátok magatok körül. De legyetek körültekintőek, mert ezek a dolgok olyan lassan...

A Veleszületett felfedése
A Veleszületett felfedése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ezen az estén egy nagyon fontos rendszert kívánok megismertetni veletek, úgy, ahogyan azt még sohasem tettem. Ennek az üzenetnek „A Veleszületettel kapcsolatos információátadás kezdete” címet adjuk. Korábban már adtunk át közvetítéseket, melyek közül az egyik a „Rejtélyes Veleszületett” volt, valamint megismertettünk benneteket a testetek néhány tulajdonságával. Ma este ezeket szeretnénk még jobban részletezni számotokra.

A nagyszerű Veleszületett

Kedveseim, szeretnék beszélni nektek egy a testetekben végbemenő folyamatról, amely egyrészt azért rejtélyes, mert nem a 3D-ben zajlik, másrészt mert éppen...

A Vénusz átvonulás ajándéka
A Vénusz átvonulás ajándéka

Ma egy teljes képet fogunk részenként összerakni. Azok, akik olvasták a korábbi közvetítéseken átadottakat, vagy részt vettek közvetítéseken, már tudják, hogyan illeszkednek majd össze végül a részletek, mint kirakós játék darabkái.

Messziről szeretném kezdeni. Látogassunk el egy pillanatra egy bolygóformációhoz, a szeretet istennőjének bolygójához. Látogassunk el a mitológiai történethez, mely a Vénusz átvonulás jelentése mögött meghúzódik. Vessünk egy pillantást azokra az energiákra, amelyeket ez az esemény keltett. Erről fogunk ma este beszélni. Arra készülünk, hogy az asztrológiát a fizika oldaláról közelítsük meg. Arra is készek vagyunk, hogy a Naprendszer e jelenségén keresztül fontos ezoterikus kérdésekre adjunk választ. Elkezdjük hát.

Tegyük fel, hogy már 5-6.000...

A Világegyetem átkalibrálása
A Világegyetem átkalibrálása

Váltás történik ezen a bolygón. És ha te valóban egy öreg lélek vagy, akkor az hatással van rád és mindenkit más módon érint. Hogy úgy mondjam, mindenki más módon fog reagálni erre az energiára. Az öreg lelkeknél az az érdekes, hogy habár öreg lelkek, mindegyikük nagyon különböző élettapasztalattal rendelkezik. Tehát, mindnyájan külön és egyedien fogtok reagálni a bolygó váltásának energiájára. Azonban, mindnyájan éreztek valami jelentőset. Azt érzed, hogy növekszik a bölcsességed és a tudásod és, hogy a bolygón lévő energia a tudatosságod irányába mozdul, nem pedig az ellenkező irányba.

Ez a negyedik közvetítés „Az emberiség átkalibrálása” sorozatban. Beszéltünk ugye az ember átkalibrálásáról,...

A „kellene” átkalibrálása
A „kellene” átkalibrálása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vajon elkezdtétek már érezni? Egészen más már az érzékelésetek, ami könnyebbé teszi számotokra, hogy eljussatok velem egy kvantum jellegű helyre. A hajó (amin utaznak) éppen eléggé elszigetel benneteket a talajtól ahhoz, hogy félretegyétek a mindennapi életetek realitását. Mikorra befejezzük ezt az utazást, már az öröm energiájával fogtok kapcsolódni a családhoz. Már kéznél lesz néhány megoldás, néhány felismerés és pillanatnyilag három gyógyulás potenciálját látjuk. Lesz, akihez majd eljut a békesség, felváltva az aggódást. Tisztábban fogtok látni néhány jövendő tervet is és mindez csak azért, mert itt ültök ma együtt velem.

A hajlandóságotok, hogy ezt megtegyétek, létrehoz egy olyan állapotot, ami...

Akasha szűrők
Akasha szűrők

Az egyik dolog, amiről ma este beszélni szeretnék, és ami oly sokat jelent az emberiség evolúciója szempontjából az az, hogy mi is fog történni a testetekkel. Szeretném áttekinteni veletek, hogy milyen is az a test, amely az eredeti lehetőségének csupán a körülbelüli egyharmadával működik. A mostani életetekben annyi minden van a testetekben, amit gondnak neveznénk. Majdnem olyan, mintha a test tenne veletek mindenfélét. Ám nem így van, inkább tőletek külön teszi ezt, mivel nem rendelkeztek a tudatos gondolataitok és a sejtszerkezetetek műveletei közötti híddal. (Kryon mosolyog)

A fizikai síkon mindenféle betegségeket kaptok el, ezekkel küzdötök az egészségetek érdekében egész életeteken keresztül. Mi a jó számotokra, és mi nem? Genetikailag módosított ételt vesztek-e magatokhoz...

Aktuális események - 2005.
Aktuális események - 2005.

Az első dolog, amit esetleg eldöntesz, hogy meggyógyítasz az életedben, az a dráma. Tudod miről beszélek, igaz? Azt gondolod, véletlen, hogy kivan jelen ma és ki olvassa ezeket a sorokat? Lehet, hogy neked kellett ma hallanod, hogy tudd: tudjuk, ki vagy. Békésen mész aludni, nem azzal ébredve, hogy ismét harcban állsz, hanem tiszta szívvel és megkönnyebbüléssel, mely azt mondja: „Ó, szeretem ezt a bolygót. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, boldog vagyok, hogy ebben a korban élhetek, ott dolgozhatok ahol dolgozom és tehetem azt amit teszek”.

Minél békésebbé válsz, annál több évet fogsz kapni. Ez a békesség ugyanis kiegyensúlyozza az immunrendszeredet. Tudtad ezt? Nem kell a T-sejtekre (az immunrendszer azon sejtjei, melyek feladata a szervezet számára idegen struktúrák...

Amikor a pillangó meglibbenti a szárnyait
Amikor a pillangó meglibbenti a szárnyait

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vannak néhányan, akik meg vannak győződve arról, hogy a széken ülő férfi egyszerűen a saját Felsőbb-Énjét közvetíti. Ez ennél sokkalta több, és mindezen évek alatt nem történt egy kísérlet sem arra, hogy ez bizonyítást nyerjen. Az oka, hogy szabad akarattal rendelkeztek. A legnagyobbtól a legkisebb érzékelésig, az ennek elfogadására vagy visszautasítására született választás az ajándékotok a bolygón. A Szellem sohasem fogja megérinteni eme szabadságotokat.

Amit a Szellem tesz értetek és veletek, az annak engedélyezése, hogy mit is hagytok neki megtenni. Félelemmel vagy a hitetlenséggel könnyedén meg tudjátok állítani az igazságot vagy a jóindulatot. Mindig ti irányítotok. Itt van egy idevágó...

Az Akasha ciklus
Az Akasha ciklus

Egy nagyon összetett rendszerről szeretnék nektek beszélni, ami tele van jóindulattal, jószándékkal és szeretettel. Én Akasha ciklusnak fogom hívni, az Akasha rendszerének. Az Akashát általában úgy határozzák meg, hogy az összes dolog feljegyzése. Egy olyan jegyzet, ami nem csak rólad szól, de Gaiáról is. Azt mondhatnád, hogy az Akasha a bolygón lévő összes dolgok jegyzéke, beleértve a bolygót magát is. Van ebben a rendszerben egy ciklus, amit Akasha ciklusnak fogunk hívni.

A Teremtés Barlangja egy olyan név, amit én adtam neki és azt a sajátosságot jelenti, ami tárolja ezt a ciklust. Sokféle formában ismeretes és más nevek alatt is beszéltünk már róla. Ennek a helynek igazából nincs is neve, mert egy rendszerről van szó és nem egy helyről, habár egy hely...

Az Akasha rendszer
Az Akasha rendszer

Ma az Akasha rendszer mélységeibe szeretnélek bevezetni benneteket, vagyis Gaia és az emberiség. Az a célom, hogy elmagyarázzam egy olyan rendszerhez fűződő viszonyodat, amelyik látszólag nagyon összetett és ezoterikus, azonban szó szerint ez határozza meg a Földdel való kapcsolatodat. Időről időre elhangzik majd egy olyan közvetítés, ahol az üzenet egyetlen olyan elemet sem tartalmaz, melyet bizonyítani tudnál. Nem tudományos, inkább spirituális és ez az üzenet rólad szól.

Vajon lehetséges, hogy Gaia egyetlen célja az emberiség támogatása? Vajon lehetséges, hogy az Emberi Lény nem egyszerűen csak egy emlős ezen a nap körül keringő bolygón? Vajon lehetséges, hogy az energia, amit a bolygó rezgésszáma szállít, attól függ, hogy mit tesz az emberiség...

Az alapvető fraktál
Az alapvető fraktál

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Szeretnénk egy pillanatot szentelni annak a mai és tegnapi tudománynak, ami bemutatásra került ezen a helyen (a konferencia alatti előadásokról beszél).

26 éve adok át nektek újra és újra olyan üzeneteket, amik lehet, hogy furcsán hangzanak a számotokra. Amikor olyan igazságokat adtam át nektek, amik nem kaptak még visszaigazolást, vagy amikor olyan dolgokról beszéltem, amik nem voltak benne a fősodrású gondolkodásmódban, akkor azok csupán alaptalan dolgok voltak. Évről-évre, lassan, néhány ezen dolgok közül megvalósult, de csak most kezditek el meglátni, hogy Kryon üzenete ilyen módon nyer visszaigazolást. Szeretném kitölteni a hézagokat – csak egy kicsit – ezzel a mai végső...

Az aranytálca
Az aranytálca

Egy évvel ezelőtt ugyanezen a helyen (Banff, Kanada) ültünk az energiában és az arany székről beszéltünk. Olyan témáról beszéltünk, ami először került szóba, tekintettel az Istennel való kapcsolatra, melyet részletesen kifejtettünk és városról városra elterjesztettünk az egész bolygón. Valóban, leírtuk és kiadtuk, de a témát ezen a helyen nyitottuk, ahol most ültük. Néhányan akkor is itt voltatok és tudjátok, miről beszélek. Arról beszéltünk, hogy a csodálatos arany angyal a széken ott ül a szívetekben. Legbelül van valami, amit „felsőbb én”-nek hívtok. Meséltünk Nektek arról, hogy van egy sajátos kivezető út, melyet megragadhattok és megérdemeltek. Ösztönöztünk arra, hogy metaforikusan üljetek az arany székbe az arany angyalotok mellé, hogy meglássátok, kik vagytok valójában és...

Az átjáród a túloldalra
Az átjáród a túloldalra

Kedveseim, van egy nagyon keskeny ajtó, ami mindannyiótokban létezik. Olyan sok energiát közvetít. Az átjáró nyitva van és mindig is nyitva áll aközött, amelyet az emberi tudatosságnak és Istennek tekintetek. Képzeljétek el, hogy ami köztetek és Isten között van, az nem fizikai. Teljesen és abszolút a szabad akaratotokon múlik az, hogy létrehozzátok ezt az átjárót. Az szükséges hozzá a részetekről, hogy apránként egyre kijjebb lépjetek a 3D-s dobozból annak érdekében, hogy kinyissátok azt, ami sokkalta többdimenziós bennetek.

Amikor elkezditek ezt megtenni, a kémia működésbe lép és ez kinyitja az ajtót. A tobozmirigyben helyezkedik el, beszéltünk erről nektek korábban. Valóban az agyban van és elmondtuk ezt nektek korábban. De a gondolataitok által van irányítva és olyan dolgok...

Az egyetlen igazság - 2015.
Az egyetlen igazság

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ezek azok a szavak, amiket először mondunk ki nektek ebben az évben. Ugyanezeket mondjuk már 25 éve, de most egy kicsit mást fogunk csinálni. Egy ezoterikus szertartást fogunk végezni. Ezalatt azt értjük, hogy az elmétekkel vesztek részt benne. Attól függően, hogy a hitetek szerint ez valós vagy sem, aszerinti mértékben vehettek részt benne. Ezen személyek a teremben túláradóan rá vannak hangolva. Az intuitív igazságra vagytok ráhangolódva. Ez nem tesz jobbá titeket más emberi lényeknél, csak idősebekké tesz. Az emberiséggel kapcsolatos álláspontunk az, hogy évezredeken átívelő, de egy életként látunk benneteket. Ti a halálon és a születésen keresztül méritek a saját életeteket, mi ezt a karmikus tetteken...

Az együttérzés tényező
Az együttérzés tényező

Újra csak elmondom, hogy mit is éreztek most. Ez egy olyan fogékony időszak, hogy amit ma láttok vagy hallotok, lehet, hogy felnyitja a hitetek dobozát. Szeretnénk csinálni valamit ezen az estén, az esemény záró pillanataiban. Fel szeretnénk fedni a lehetőségek egy listáját a számotokra. Ezek gyönyörűek, és a legtöbbjük hihetetlen. El is fogjuk nevezni őket.

Vannak olyan új paradigmák, amelyek fel fognak bukkanni a bolygón. A létezés új paradigmái, szó szerint annak a módja, ahogyan felébredtek, teszitek a dolgotokat és újra elmentek aludni. Ha kivetítenétek önmagatokat mostantól egy vagy két nemzedéknyire, akkor ezeket a lehetőségeket láthatnátok, amiket most átadunk nektek. Nos, ezt már sokszor megtettük számos témával kapcsolatban, de ezt most az „együttérzés tényezőnek”...

Az ember hét nagy, Istenről alkotott tévhite
Az ember hét nagy, Istenről alkotott tévhite

Ennek a közvetítésnek hosszú távú hatása van, de most értél el arra a pontra, ahol meghallgathatod az erről szóló konkrét információt. Hét tulajdonságot fogok számodra átnyújtani, melyeket úgy tudnék meghatározni, hogy „az ember hét nagy, Istenről alkotott tévhite”. Nehéz eldönteni, hogy hol kezdjük, úgyhogy a hetedikkel kezdem, (nevetés) A hetedik szent, tudtad? így inkább az elsővel kellene kezdenem... csak azért, hogy lineárisnak érezhesd magad, (még több nevetés) A hetedik, aminek amúgy a végén kellene állnia, mégis az elejére kerül és Istenről alkotott általános nézetünket taglalja... a legnagyobb emberi tévhitet.

Istenről alkotott nézetünk

Az embereknek csak egy tudati mintájuk van, amihez mindent viszonyítanak. Egy modell – önmaguk. Így...

Az emberi lélek felfedése
Az emberi lélek felfedése

A ma esti közvetítésemben olyan információval telített tanítást fogok átadni, amit még sohasem adtunk át korábban. Lelki összegzésnek fogjuk elnevezni. Miért vagytok itt? Mi az, ami most kezdődik el? Mi igazából a lélek? Miért különböznek? Hogyan emlékszik? Hol voltatok? A gondolkodás olyan területeit fogom feltárni, amelyek túl fognak mutatni mindazon, amit csak el tudtok képzelni. Néhányan közületek azt fogják gondolni, hogy ez a legfurcsább Kryon közvetítés, amit valaha is hallottak, de ennek itt az ideje. Itt az ideje kézbesíteni számotokra azokat a lehetőségeket, amikért idejöttetek, amik rátok várnak, és amiknek a bennetek élő Isteni békéhez van köze. Nem az Akashához, nem a Veleszületetthez, nem a sejti DNS-etekhez, hanem a lelketekhez....

Az emberi lény 9 tulajdonsága
Az emberi lény 9 tulajdonsága

Minden számnak, amit odaadok nektek – és nem olyan sok van – energiája van. Tehát amikor csoportokról és a hozzájuk rendelt számokról beszélünk, akkor ezek metaforikusan mindig energiák. Az ezzel kapcsolatos felfogásotok már a múltban meg lett magyarázva, de vannak olyan jelentéseik, amelyeket meg kellene kapnotok. Az emberi lény 9 eleme vagy energiája, 3 darab 3-as csoportra oszlik. A 9 a beteljesülést képviseli, úgyhogy mi most a teljes emberi lényt adjuk át nektek. Ne adjatok ehhez semmit, mert ez így teljes. Lehet vannak, akik miután hallják ezt az üzenetet, azt mondják, hogy: „Nos, én hozzá szeretném adni a 10-est is!”. Ez teljes, kedveseim. Tehát ha van még egy energia vagy még egy észrevétel, amiről azt hiszitek, hogy benne kéne lennie a listában, az már bele tartozik a...

Az emberi lény átkalibrálása
Az emberi lény átkalibrálása

2012

Arról akarok beszélni, ami jelenleg történik a bolygón és ezzel az alkalommal el szeretném juttatni hozzátok az első közvetített üzenetet 2012-ben, amit én úgy neveznék, hogy a benneteket éppen meglátogató energiák jellemzői. Ezek az energiák változnak. Akik most itt ülnek a székeken, ebben a teremben és, akik majd ott ülnek holnap (azokról beszél, az Okanagan völgyben) ugyanazt az üzenetet fogják kapni. Ez egyike lesz annak a kevés alkalomnak, amikor ugyanazon a nyelven megismétlem ugyanazt az üzenetet. Szükség van rá, hogy megismételjem. Jegyzetek készülnek majd belőle és sokan fogják hallani.

Magyarázataim után, az öreg lelkek többet fognak tudni azokról a viszontagságokról, amelyeket átéltek és arról is, hogy mi okozta azokat. Szeretetben...

Az emberi szűrők
Az emberi szűrők

A bolygó teremtéstörténete azt mondja, hogy Isten bennetek van. Minden mester, aki a Földön járt azt mondja, hogy Isten bennetek van. Ez a mai nap témája, és amit ezen a ponton tenni próbáltok, az a kapcsolódás. Talán ez az oka annak, hogy egy közvetítésre jöttök ahelyett, hogy másfajta találkozóra mennétek. Meghallgatni a Szellemtől érkező értékeket, azokat a dolgokat, amikkel összefüggésben vagytok, ami maga a szeretet.

Az emberi szűrő

A társam ilyenkor félreáll, amire mi azokat a szavakat használjuk, hogy „félreteszi a szűrőit”. Erről szeretnék ma este beszélni kedveseim, mert ha van bármi, ami köztetek és közém áll abban, hogy egyesüljünk és meglássátok a Szellem fényét a szívetekben, akkor azok a szűrőitek. Arról szeretnék beszélni, hogy mik ezek,...

Az emberi világítótorony szűrők
Az emberi világítótorony szűrők

Ahogy a metafora is mondja, nektek hivatásotok, hogy küldjétek a fényt. Ez az amiért léteztek, és ez a magyarázata annak is, hogy még a bolygó legszelídebbjei is számottevő hatást gyakorolnak arra, hogy mi fog történni. Amit küldtök, tiszta fénynek kell lennie, nem lehet „rajta” semmi. Ezért bármit is takartok erre a fényre, az nem tiszta és nem isteni, hanem Ember által gyártott dolog, egy szűrő, amit átvitt értelemben odahelyeztek elébe. Pont olyan, mintha az igazi világítótoronynak a fénye elé szűrőt helyeznénk, megváltoztatva a színét és a tulajdonságát annak amit kisugároz. Nos, semmi értelme, hogy egy világítótorony ezt tegye. Ugyancsak semmi értelme, hogy egy Ember szándékosan ilyet tegyen, ezoterikus értelemben viszont ezt teszi minden nap és erről szól ez a tanítás.

...

Az emberiség egysége
Az emberiség egysége

Az egységről adok át ismereteket, amelyeket meghallanotok, megértenetek és továbbítanotok kell. Néhányan föltették a kérdést: „Kedves Kryon, utaltál arra, hogy belépünk az egység új szakaszába, ám körülöttünk teljes káosz, fejetlenség uralkodik. Mit tehetünk az egység érdekében? Hol találjuk?” A legkevésbé jelentős és a leglényegesebb válaszokat adom ezekre a kérdésekre. Az Új Jeruzsálem meghatározásával kell kezdenem. Újból és újból használom ezt a kifejezést. Természetesen metafora, ám olyan kép amit némi gondolkodás után világosabban fogtok érteni. Szó szerint az időkeretetek végének a középpontja, a zsidók származási vonalát képviseli.

Az üzeneteimben meglehetősen gyakran utalok erre és a zsidósággal történteket az Új Föld létrejöttének a metaforájaként használom....

Az emberiség története
Az emberiség története

A Földdel kapcsolatos tervet mindnyájan ismeritek legbelül, intuitív módon. Ezt már 19 éve hangoztatjuk. De mégsem beszéltünk ennek a földi utazásnak a hosszáról. Mennyi ideig lesznek emberek a Földön? Hogy nézett ki az eredeti terv? Hol tartotok ebben az időintervallumban? Egyáltalán, hogy kezdődött ez az egész és hogyan módosult a terv időközben? Ezekről a dolgokról fogunk most szólni.

Drága Emberi Lény, úgy tűnik majd, hogy történelemről és geológiáról beszélünk ma neked, pedig a rátok telepedett angyalok alig várják, hogy átadhassák az üzenetet arról, hogy kik is vagytok ti valójában. Ha pedig mindebből majd semmi nem érint meg, próbáld meg legalább átérezni, milyen az, amikor szeretettel és tisztelettel fordulnak feléd. Megpróbálod? Egy harmadik nyelvet használunk,...

Az energia körforgása
Az energia körforgása

Kedves olvasó, hozzád beszélünk most, mert látjuk a szemeid, ahogy követik ezeket a sorokat és látjuk az elmét, amivel összekapcsolódunk. Arra kérjük a családnak azt a részét, amelyik itt van a teremben, hogy nyújtsa ki a kezét és fogjon kezet az olvasóval. Azok akik itt vannak a hallgatóságban, noha nem a te időkeretedben vannak, teljes mértékben értik, hogy sokkal többen lesznek azok akik majd olvassák ezt az üzenetet, mint azok akik most hallgatják. Mi „itt” vagyunk veled olvasó, amint te most úgy teszel, mintha a múltba látogatnál ennek az átiratnak a segítségével. A családnak az a része amelyik most itt van a hallgatóságban, kinyújtózik az időben, az évek hosszú során keresztül, azokhoz akik majd újra és újra elolvassák ezt az üzenetet. Mert ez az energia körforgása, amelyet a...

Az energia tudatossága
Az energia tudatossága

A hatalom, ami lassan a tiétek lesz, megkívánja a körülöttetek lévő energiák megértését, amelyeket ti soha nem azonosítottatok helyesen. Sok dolgot úgy szeretnétek látni mint energia, miközben azok kimondottan „energia-információk.” Ez tehát az egyike az első multidimenziós közvetítések azon sorozatából, amelyek majd hosszú ideig fennmaradnak és időről időre újra eljutnak majd hozzátok. Amelyek majd egy érthetőbb módon kezdik tisztázni azokat a fogalmakat, amelyeket félreértettetek, vagy egyáltalán nem is lettek elmagyarázva.

Óriási távolság van az atommag és az elektron-héj között. Ha képes lennél eljönni velem a parányi legkisebb részéhez, azt találnád, hogy ott egy roppant nagymértékű üresség található, amely valójában egy rejtélyes mértékű üresség. A fizikusok majd azt...

Az Erőtér
Az Erőtér

Nem fog olyan sokáig tartani, hogy a tudósaitok elkezdjék meglátni azt, amit az „Erőtér”-nek fogok nevezni! Nos, ez kisebb mértékben már látszik is, és napjaink nagyszerű metafizikai tanárai tanítják is. Már odakint van, nézik és vizsgálják. Ezt mondják: mindannyian rendelkeztek saját „rezgéssel”, mint ahogyan egy húr rezeg egy hangszeren. Ha kissé másképpen rezegtek, akkor be tudtok hangolódni a kozmoszhoz. Ehhez az egymásraható rezonáns frekvenciahatás példáját használják. Énekeltetek valaha bármit is a zuhany alatt? Ahogy bizonyos hangokat vagy zenei rezgéseket énekeltek, a zuhanyzó helyisége hangosabban fogja rezegtetni azokat. A válasz arra, hogy ez miért is van így az, hogy a hang, amit énekeltek olyan frekvenciájú, ami „rezonál” a zuhanyzó helyiségével. Tehát, éppen most...

Oldalak