Credo

Credo

Miért jött létre Az Önvalóra ébredés honlap?

Pontosan tudom, hogy a már sok-sok ezer év óta várt földtörténeti időszak zajlik a Földön, vagyis az emberiség nagy része most ébred fel a kozmikus kómából, most ébred rá arra, hogy ki, mi ő valójában. A honlap ezt a folyamatot segíti.

A segítés kapcsán van egy komoly gond... Az, ami igazán lényeges, az szavakba már nem foglalható. Ezt a nehézséget hogyan hidalom át?

  1. Jelzéseket adok arról, hogy ha ébredni akarsz és meg akarod találni az Önvalódat, akkor a keresőlámpádat a bensődbe irányítsd.

  2. Pontosan tudom, hogy az ébredés kinek-kinek a saját kezében van, vagyis az adott embertől függ, hogy fokról-fokra, szintről-szintre halad ezen az úton, avagy nem. A külső segítés lehetősége korlátozott, mert a benső, egyéni folyamatban már nem lehetséges a kívülről adott útmutatás, mert ott már a Felettes Én az, aki egyénre szabottan jelezni tud.

Mi a megoldás?

Megszülettek a Ráhangolódás az Önvalóra, Ráhangolódás a változásokra, Az Önvaló válaszol és a Merkabah c. leírások. Ha gondolod, akkor vedd ezeket is figyelembe, amikor az Önvalóra ébredéseden munkálkodsz.

a honlap szerkesztője