Merkabah

Merkabah

Tudtad, hogy neked is van Merkabád?Most már tudod...

A Merkaba jelentése: az adott ember saját, egyedi DNS kvantummezője, amely a test körül, kb. 8 m-es átmérőjű, sokdimenziós „gömb”.

Azt is tudod, hogy állandóan Merkabah-ban létezel? – Most már ezt is tudod...

A Merkabah jelentése: a saját DNS kvantummezejében tartózkodás.

Bővebben a Merkabah-ról

Olyan kvantum-állapot – értsd: sokdimenziós állapot –, (lásd pl.: Kvantummá válni) ahol egyszerre és harmonikus együttműködéssel van jelen

– az egó,

– az összes sejt,

– a DNS,

– az Akasha,

– A Felettes Én,

– A Forrás (más néven: A Teremtő).

A jelzésekből érthető, hogy miért fontos a Merkabah akkor, amikor valaki arra törekszik, hogy „ébredjen”, vagyis tudatváltást hajtson végre, amely a jelen kornak a fő jellemzője.

Más részletek

  • A Merkaba és a Merkabah név eredetéről itt tájékozódhatsz: Merkaba - Illés szekere

  • Saját élményeidből és tapasztalataidból, valamint a DNS témakörben leírtakból is tudhatod, hogy a DNS-ed kvantummezeje, vagyis a Merkabád jelentősen megváltozott és folyamatosan változik az új energia megjelenése óta. Nagyon sok új lehetőség áll rendelkezésedre...

  • Amennyiben aktívan kívánsz résztvenni a tudatváltásodban, akkor erre a Merkabah kifejezetten ajánlott.

  • Tiszta szándékkal indítva, a Merkabah-ba kerülés nagyon könnyen megvalósul, az ehhez szükséges „technika” benned van.

  • A rendszeresség alapvetően fontos, mert fokról-fokra, illetve szintről-szintre lehetséges a tudatváltás.

  • Eleinte, naponta többször célszerű kezdeményezned a Merkabah-ban létezést. Viszonylag rövid idő után (ez egyénileg változó) állandósulhat a Merkabah, vagyis minden pillanatban abban tartózkodhatsz.

  • A Merkabah révén, a régi tudás és az emlékek felelevenítése nagyon felgyorsul, egyre több minden lesz „újra” ismert.

  • Merkabah-ban lehetővé válik A Teljességgel történő interaktivitás.

  • Merkabah-ban saját magad kiegyensúlyozását és harmonizálását sokkal hatékonyabban megteheted, mint a régi, '92 előtti energiában.

Fokról-fokra, szintről-szintre

Mint ahogyan az úszni tanulót sem dobjuk az óceán kellős közepébe azzal, hogy: ússz! – így a Merkabah megismerése és az abban való tartózkodás is fokról-fokra, szintről-szintre lehetséges.

Ha türelmes, következetes és kitartó vagy, akkor a benned lévő tudás és képesség segít abban, hogy egyre világosabb, érhetőbb és ismertebb legyen számodra a Merkabah.

Tiszta szándékkal indítva, a belehelyeződés azonnal létrejön, mert ez a létezés állandóan benned van, csak az történik, hogy a döntésed és cselekvésed alapján, az egód is csatlakozik hozzá.

Az érzékelő-képességednek, a folyamatos megélés révén, idő szükséges ahhoz, hogy megismerje, pontosan érzékelje a Merkabah-t, – és ami még lényeges: biztonságban érezd magad a Merkabah-ban.

Ami még fontos: a Merkabah nem érthető 4D-s szinten, mert ez már több dimenziós állapot, ezért emberi szavakban csak jelentős torzítással fogalmazható meg. Más, több dimenziós tudatban tartózkodsz, ahol viszont érthető és ismerhető, ha az ehhez szükséges érzékelő- és a tudatosságodat lehetővé tevő képességed már aktiválódott.

Türelmet és következetességet javaslunk, hogy a kezdeti derengésből fokozatosan világosság lehessen benned.

A Merkabah jelentőségének megértéséhez javasoljuk Kryon: Az emberi DNS 12 rétege könyvben írtak tanulmányozását is, amelyben nagyon sok „ébresztő” jelzés van.

Ha a Merkaba és a Merkabah kérdésében bővebben akarsz tájékozódni, akkor A MerkabahMerkaba, Akasha és a DNS témakörök megismerését ajánljuk számodra.