dr. Stephen T. Csang

Dr. Stephen T. Chang Kínában született és nevelkedett.

Már hat évesen elkezdte tanulni a taoista gyógyászatot, hisz családjában 400 évre visszamenően mindenki orvosként praktizált, közülük sokan nagy hírnevet szereztek a gyógyítás területén. Diplomát szerzett orvostudományból, jogból, teológiából és filozófiából. Tiszteletbeli professzora a Pekingi Egyetemnek, a The Peoples University-nek, a kínai Chung Wa University-nek, az Ai Ji University-nek Japánban és a norvég Osloi Egyetemnek. Elnökölt a san francisco-i Kínai Orvostudományi Kutató Intézetben, alelnöke volt a Kínai Orvosi Társulatnak Japánban, és ő alapította a kaliforniai Tao Alapítványt. Taoista szellemű gyógyászati és életmód előadásait hallgatták már a Berkeley-n és a Stanfordon tanulók is. Számos könyvet írt az öngyógyításról. Műveit világszerte elismerik, tanait széles körben alkalmazzák.

dr. Stephen T. Csang: Az öngyógyítás teljes rendszere
Az öngyógyítás teljes rendszere

Alcím: Belső taoista gyakorlatok

A könyv pdf formátumú és erről a távoli szerverről tölthető le.

Dr. Stephen T. Chang a revitalizáció taójáról ír, amellyel az ember energiarendszerét lehet harmonizálni. A leírt tudás sok ezer év tapasztalatának összegzése.

Az egészségügy területén kevés olyan módszer van, amely ilyen egyszerű gyakorlatokkal ilyen meglepő eredményekhez vezet.

 

Tartalomjegyzék

...